İslam Memiş Kat Kat Kazandıran Yatırım Aracını Açıkladı! Ne Altın Ne Dolar...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Kat Kat Kazandıran Yatırım Aracını Açıkladı! Ne Altın Ne Dolar...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılarda bulundu. 

Finans Magazin 4 Ağu 2022 19:24 0
İslam Memiş Kat Kat Kazandıran Yatırım Aracını Açıkladı! Ne Altın Ne Dolar...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılarda bulundu. 

İslam Memiş, yeni yayınladığı son videosunda Dolar/TL kuruna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Memiş, dolar hakkında yorum yapan 2 grup olduğunu belirterek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Doların yatırım değil ödeme aracı olduğunu ifade eden Memiş, "Dolar 10 liraya düşecek" "Dolar 40 liraya çıkacak" diyenlere ise sert sözler sarf etti. İşte o açıklamalar.

ŞOVMENLİK YAPMAYIN! DOLAR MANİPÜLE EDİLİYOR

Enflasyondan dolayı hızla yükselişe geçen Dolar/TL kuru 18 lirayı görürken İslam Memiş, yatırım yapacaklar için Temmuz ve Ağustos aylarının tatil ayı olarak değerlendirmelerini söyledi. Dolara ilişkin yüksek tahminler yapanlara "Akıllı olun" uyarısında bulunan Memiş, dolar analistlerini 2 gruba ayırdı. Memiş, "2 grup var. Biri dolar 30-40 lira olacak diyor. Diğeri 10 lira olacak. Yahu siz akıllı insanlarsınız. Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 lira olur? Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun 20 olması lazım. Kiranın 3 bin değil bin lira olması lazım. 10 Lira olacakmış! Beklersin. Boşuna bekleme. Dolar 30-40 lira olacakmış. Şovmen bunlar. Dolar yıl sonunda 21 olabilir" dedi.

KAT KAT KAZANDIRAN İŞLEMİ AÇIKLADI

Dolardaki teknik seviyenin 21 lira olduğunu ifade eden Memiş, doların aslında bir yatırım değil ödeme aracı olduğuna dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda pariteden bahseden Memiş, yatırımcının bu alanda yatırım yapmasının daha sağlıklı olacağını belirtti. Borsaya dikkat çeken Memiş, bu alanda yapılan doğru yatırımların daha karlı olduğunu ifade etti. Akıllı yere yatırım yapın diyen Memiş, Euro/Sterlin'e dikkat çekti. Borsa İstanbul'dan hisse alıp kar ettiğini ifade eden Memiş, "Yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik. Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik." diye konuştu.

"SİZİ KEKLİK GİBİ AVLARLAR"

Piyasaların manipüle edildiğini söyleyen Memiş, Eylül'de ciddi sıçrayışların olacağını belirtti. Gram altının son bir şans daha vereceğini sözlerine ekleyen Memiş, altın yatırımcılarının gaza gelip bu seviyelerden alım yapmamasını ve satış yapmaması gerektiğini savundu. Memiş, gram altına ilişkin, "900 iken kimse ilgilenmez 1000 lira olunca ne zaman alalım diyor. Sizi keklik gibi avlarlar. Kendini çok uyanık biri gibi görme. Uzun vadeli yatırımcı ol" yorumunda bulundu.

DOLAR ALTINDA GÜNCEL FİYATLAR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 17 lira 94 kuruş seviyesinden, gram altın ise 1.031 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Not: Bu haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç