İslam Memiş Hangi Yatırım Aracının Alınabileceğini Açıkladı: Ben Olsam Kaçırmam!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Hangi Yatırım Aracının Alınabileceğini Açıkladı: Ben Olsam Kaçırmam!

Piyasa ve yatırım ile ilgili yaptığı analiz ve yorumlarla herkesin takip ettiği isim olan İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek; "ben olsam kaçırmam" dedi! İşte haberin detayları...

Altın 2 Nisan 2024 0
İslam Memiş Hangi Yatırım Aracının Alınabileceğini Açıkladı: Ben Olsam Kaçırmam!

Finans analisti İslam Memiş, seçim sonrası piyasalara dair değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş, "Türkiye kazasız bir seçimin daha sonuna geldi. Sevinenler, üzülenler, şaşıranlar var. Bir şaşkınlık var. Kimse ne konuşacağını bilmiyor. Seçimlerden sonra hiçbir şey olmayacak uyarılarım vardı. Nisan ayındayız. Hiçbir şey olmadı. Piyasalarda sakin bir iyimserlik var. Bırakın agresif dalgalanmayı, hiçbir şey yok. Fiyatlar düştü. Dövizde, altında, gümüşte, borsada düşüş vardı. Hani yükselecekti, neredeler. Patlayacak, uçacak diyorlardı." dedi.

Dolar, euro, borsa, altında son durum... Uzmanlar yorumladı | Piyasa  Haberleri

"Dolarda 32.13'e kadar gerileme oldu. Euro'da 34.62, gram altında 2414 lira, gümüş gramda 25.39'a kadar gerileme oldu serbest piyasalarda. Ons altın 2237 dolara kadar yükseldi. Alır mıyım? Asla" dedi.

Memiş, bu değerlendirmesinin ardından 'ben olsam kaçırmam' dediği yatırım aracını açıkladı.

İslam Memiş, "Euro/dolar paritesi 1.0748'de. Elimde dolar olsa tabii ki euro alırım. Elimde TL varsa, kaçırmam fırsatları. Düşüşler kalıcı değil.

Dolar TL 32.10 lira. Yüzde 1 civarında düşüşlerini devam ettiriyorum. Euro 34.53'te. Düşüşler devam ediyor. Ons altın 2234 dolar. Burada balon var, birilerinin eline bırakacaklar. Elimde dolarım varsa ons altın değil, ons gümüş alırım. Gram altın 2393-2424 lira aralığında. 2400'de bir banda denk gelebilir. Gram altın bana göre ucuz. 3000-3500 beklentimiz devam ediyor.

Bitcoin 68 bin 446 dolarda. Düşüş var Bitcoin'de. Orta ve uzun vadede görünüm pozitif.

Euro/dolar'da kısa pozisyonlar 2 yılın zirvesinde - Bloomberg HT

Ons altın tarafında temkinli bekleyişimi sürdürüyorum. Elimde dolarım varsa ons altın yerine ons gümüşe gömerim.

Sizi mayıs ayına hazırlıyorum diye dillendirmiştim. Mayıs ayı çok önemli. İç siyasette, dış politikada çok çok önemli gelişmeler olacak. Topla ve bekle. Türkiye'de herkes yine siyaset bilimcisi oldu. Bizim toplumumuz böyle.

Altın ithalatını, 0.25 ve 0.50 gram altın üretimini yasaklamayın diye yalvardım. Bir ülkenin telefon kaydı için kuyruklarda beklemesi itibarını sarsıyor ülkemin. Telefon kayıt ücretlerini bitirin, başka şeylere vergi koyun diye yalvardım. İsrafa dikkat edin dedim. Aldınız mı cevabınızı?" diye konuştu. 

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç