İslam Memiş Bu Kez Konut Tavsiyesi Verdi: 'İlanlara Bağlı Kalmayın Gezin'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Bu Kez Konut Tavsiyesi Verdi: 'İlanlara Bağlı Kalmayın Gezin'

İslam Memiş'ten bu kez de ev alacaklara bir uyarı geldi. "İlanlara takılmayanlara hâlâ fırsatlar olduğuna şahitlik ettim." diyen Memiş konut alacaklara tavsiyede bulundu.

Finans Magazin 19 Ekim 2022 17:11 0
İslam Memiş Bu Kez Konut Tavsiyesi Verdi: 'İlanlara Bağlı Kalmayın Gezin'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu kez konut alacaklara tavsiyelerde bulundu.

Altın ve dolar yorumları ile gündeme sık sık gelen uzman isim İslam Memiş'ten bu kez konut almak isteyenlere bir öneri geldi. Memiş, ilanlara bağlı kalmayın gezin' diyerek sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş konut alacaklara şu önerilerde bulundu;

"Konut almak isteyenleri son zamanlarda sadece internet satışlarına bağlı kalmamaları konusunda uyarıyorum. 

Belirlenmiş olan bölgede 1-2 gün gezinmek, bölgedeki emlakçıları dolaşmak daha faydalı. Bugün bir arkadaşımız daha bunun faydasını gördü.

"PİYASA DEĞERİNİN YÜZDE 25 AŞAĞISINDA"

Kendisi bizzat bölgede iki gün araştırma yaptı. Sokaklarda gezinirken piyasa değerinin yüzde 25 aşağısında ev buldu.Kira geliri için...

İki günde yüzde 25 iyi bir rakam. İlanlara takılmayanlara hâlâ fırsatlar olduğuna şahitlik ettim. 1+1 kira geliri için ideal."

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com'da döviz, emtia, borsa, kripto paralar hakkında yer alan hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com sadece bilgilendirme yapar.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç