İslam Memiş borsa yorumu yaptı: İşte bist 100'ün göreceği seviye
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş borsa yorumu yaptı: İşte bist 100'ün göreceği seviye

Son dakika haberi geldi: Gelen bilgilere göre İslam Memiş, borsada en yüksek seviyeyi duyurdu.

Borsa 5 Şubat 2023 20:27 0
İslam Memiş borsa yorumu yaptı: İşte bist 100'ün göreceği seviye

İslam Memiş'ten borsa tahmini geldi.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında borsa tahminini paylaştı. Memiş yapıtğı açıklamada borsada beklediği zirve noktasını açıklarken önemli uyarılarda da bulundu.

BORSA KAÇ SEVİYESİNDE?

Geçen hafta içinde düşüş gösteren, haftanın son günü hızlı bir toparlanmaya giren borsa, son günü yüzde 5.16 yükselişle kapattı ve 4997 seviyesine çıktı.

BORSADA ZİRVE NE ZAMAN?

İslam Memiş son günlerde oldukça hareketli seyreden borsa hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Borsada düşüşün başladığı 5300 seviyelerinde yatırımcılara uyarıları olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İslam Memiş, "Borsa İstanbul günü 4995 puan, yani yüzde 5.12'lik değer artışı ile tamamladı. Borsa tarafında bu hafta yaşanan sert düşüşlerle birlikte neler olduğunu anlatmıştım. Yaklaşık bir aydır borsa tarafındaki arkadaşlarımızın, 5300'e kadar yükselince, dikkat edin demiştim. Geri çekilme mümkün olabilir uyarılarım vardı. Sosyal medya algısı ile Türk borsasını kötülemek için de çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Ben size bir yatırımcı olun, cebinize odaklanın, piyasaların duygusu yoktur demiştim. Düşüşler de orta ve uzun vade için çok iyi fırsatlar sunuyor. Bundan sonra borsa ne olursa olsun, endeks tarafını değil, yukarıdaki direnç seviyesine göre hedef belirledik. Bu 6 aylık süreçte neler olabilir, sert düşüşler olabilir, sert düşüşler olabilir, bu fiyat değişimlerine kalmayacağız. Borsa tarafında orta ve uzun vadeli öngörülerim pozitif yönde devam ediyor. 6500 puana kadar yıllık bazda yükseliş öngördüğümü de açık yüreklilikle söylüyorum" diyerek tahminini bu şekilde paylaştı.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç