İslam Memiş Altının 2500TL Olacağı Tarihi Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Altının 2500TL Olacağı Tarihi Açıkladı!

Altınla ilgili yaptığı analizler ve tahminlerle meşhur olan İslam Memiş, altının 2500TL olacağı tarihi açıkladı! İşte o tarih ve detaylar...

Altın 31 Ağu 2023 17:57 0
İslam Memiş Altının 2500TL Olacağı Tarihi Açıkladı!

Ülkemizde hem yatırım aracı hem de düğün takılarında oldukça fazla kullanılan altın, vatandaşlar için büyük önem teşkil ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ilerleyen dönemde nasıl şekilleneceğini merak ederken uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar büyük önem taşıyor.

Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında yaptığı yeni tahminler ve açıklamalarıyla binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Nakdi olan kişiler uzman isme yönelttiği soruyla birlikte yatırımlarını ne yönde harcaması gerektiği konusunda önemli tavsiyeler bulabiliyor. Uzman isim son yayınladığı videoda altın için önemli tahminlerde bulundu.

Altın Yükselecek mi?

Uzman isim yeni paylaştığı videoda altının daha çok yükselip yükselmeyeceği konusunda yaptığı açıklamada; "Kafalarda en çok dönen soru bu. Net bir cevap vermek mümkün olmasa da, döviz tarafını kestirememekle birlikte ons altının yıl sonuna kadar 2150 ve 2250 dirençlerini aşmasını bekliyorum. Burada döviz tarafından bir destek verilmesi halinde gram altının çok rahat bir şekilde kendisini 2000 lira üzerine atacağını söylemek mümkün. Altındaki yükseliş dalgalı olacaktır. Uzun vadeli yatırımlarda pozisyonunu koruyanlar kazanacak olsa da, kısa süreli gir-çık hareketlerde ters ayakta yakalanma ihtimaliniz mevcut. Her zaman söylediğim gibi altın kesintisiz bir yükseliş göstermeyecek. Evet, yükselecek ancak sert düşüş hareketleri de olacaktır. Buralarda panik satışı yapmak, telafisi olmayan pişmanlıklara neden olabilir." ifadelerini kullandı.

Gelecek Yıl Tahminini Paylaştı

Önümüzdeki yıl altın beklentisi hakkında tahminde bulunan Memiş, önümüzdeki yıl için gram altının 2500 TL olabileceğini açıklamalarına ekledi. Altın alacakların, borcu olanların ve yatırım yapmayı düşünenlerin bu değeri göz önünde bulundurmalarını da önerdi.

İslam Memiş yaptığı açıklamasında uzun vade için yatırım yapan kişilerin kazanç elde edebileceğini belirtirken al-sat yapan kişilerin ise zarar elde edebileceğinin altını çizdi. Türkiye'de altın yatırımcıları genellikle uzun vadeleri tercih ederek yatırımlarını yapıyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç