İslam Memiş Açıkladı: Dolarda Yükseliş Devam Edecek!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı: Dolarda Yükseliş Devam Edecek!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği meşhur isim olan İslam Memiş, dolar ve altın analizini paylaştı! İşte haberin detayları...

Döviz 6 Şubat 2024 0
İslam Memiş Açıkladı: Dolarda Yükseliş Devam Edecek!

Piyasalar hakkındaki öngörüleri ile yakından takip edilen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar kuruna dair yeni tahminlerini açıkladı. Hem yatırımcılar hem de vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Memiş, özellikle dolar yatırımcısını uyardı.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

Önümüzdeki beş günlük sürece dikkat çeken İslam Memiş, dolar ve altın tarafında yükselişlerin meydana geleceğini ifade etti. 30 lira bandını çoktan geçen dolar kuru, Türk lirasının giderek değer kaybetmesine neden olurken, vatandaşların da alın gücünün aynı oranda düşmesine neden oluyor. Bunun yanı sıra dolar yatırımcısı ise meydana gelen yükseliş ile büyük kar elde etmiş oldu.

‘YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK’

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun yükselmeye devam edeceğini ifade etti. Borsa İstanbul’da yüzde iki oranında bir artışın meydana geldiğini de ifade eden uzman isim bu duruma ek olarak euronun ise Türk lirası karşısında değer kaybettiğini de belirtti.

Dolar kurunda son durum

Euro kurunun 32,99 lira seviyelerinde olduğunu hatırlatan İslam Memiş, bu yıl euronun 50 lira bandının üzerine çıkabileceğini de ifade etti. Tüm bu değerlendirmelerin ardından Memiş, FED’in faiz kararına kadar ons altın tarafındaki baskının da devam edeceğini belirtti.

6 ŞUBAT GRAM ALTIN FİYATLARI

İslam Memiş daha önceki değerlendirmelerinde de altın fiyatlarının giderek artış trendine gireceğini ifade etmişti. Uzman ismin gram altın hakkındaki öngörüleri geçerliliğini korurken, fiyat aralığının 2.040 TL ile 2.070 TL arasında olacağını da belirtti.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Haftanın ikinci işlem gününde gram altının alış fiyatı 1.972,55 TL olurken gram altının satış fiyatı ise 1.989,46 olarak ekranlara yansıdı. Uzman isim bu fiyatların yakın zamanda yükselişe geçeceğini ve özellikle yaz aylarında yeni rekorlara ulaşacağını da belirtti. İslam Memiş’e göre altın fiyatları 2024 yılının sonunda ise 3 bin lira bandını görebilir.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç