İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Geldi!

Altınla ilgili yaptığı tahmin ve analizlerle nam salan İslam Memiş, altın için alım fırsatının oluştuğunu açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 1 Eylül 2023 18:05 0
İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Geldi!

Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gram altını ve doları olanları uyardı. "Elimde para olsa hemen alırdım" diyen Memiş altın ve dolarda uygun zeminin oluştuğunu duyurdu.

"GRAM ALTIN / TL'DE YÖN YUKARI!"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar için yeni rakam verdi. Uzman isim döviz kuruna ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"Elinde dolar bulunduran arkadaşlarımızı sık sık uyarmaya gayret gösterdim. Elinde dolar varsa pariteye giriş yapmak için uygun bir zemin oluştu.

Şu an euro / dolar paritesi 1.0932 seviyesinde. 2 puanlık bir artış olduğunu gözlemliyoruz. Buradaki dengelenme çabasını gözlenmeye sürdüreceğim ama 1.10 seviyesinin altı benim için 'düşük' olmaya devam edecek."

Gram altına da değinen uzman isim, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Gram altını ekranlarda 1667 lira olarak görüyorsunuz. Yüzde 1 olarak görüyorsunuz. Serbest piyasaya odaklanmak zorundayız. Gram altın fiyatı 1700-1710 lira aralığında şu an itibariyle, bugün biraz toparlandı. Ons altından destek gördü gram altın / TL fiyatı. Beklentim pozitif yönde devam ediyor.

Merkez Bankası'nın agresif faiz artırımından sonra kısa vadeli bir çekilme oldu. O videolarımda ifade ettim 1700 lira altındaki gram altın seviyesi kalıcı değil diye. Elinde TL bulunduran, döviz bulunduran, altın yatırımı yapmak isteyenlere buraların bir fırsat olduğunu ifade etmiştim. Gram altın / TL'de yön yukarı arkadaşlar."

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç