İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Başladı!

Altının profesörü olarak anılan İslam Memiş, altınla ilgili analizlerini paylaştı! Altında alım fırsatının olduğunu söyledi! İşte haberin detayları...

Altın 24 Ağu 2023 11:11 0
İslam Memiş Açıkladı! Altında Alım Fırsatı Başladı!

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIM TAVSİYESİ
Altın, dolar ve borsa hakkında önemli tavsiyelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsaya yeni adım atacak olan yatırımcıların biraz daha beklemeleri gerektiğini ifade etti. Borsadaki satışların henüz başlamadığını belirten Memiş, "Dolar karşısında tüm varlıklar değer kaybediyor. Borsadaki satışlar benim açımdan yeni bir dönemi işaret ediyor ve devam edecek" uyarısında bulundu.

30 GÜNÜ BEKLEMEYİN! ALTIN UZMANI REKOR İÇİN TARİH VERDİ
Altın fiyatlarına da değinen İslam Memiş, gram altın için 1700 seviyesini beklememenin daha sağlıklı bir yaklaşım olduğunu vurguladı. Gram altında düşüşlerin meydana gelebileceğini ifade eden İslam Memiş, beklediği seviyeyi duyurdu. Bu dönemin alım için uygun zaman olduğunu ifade eden Memiş, ani fiyat hareketleri yaşanabileceğini ve alım yapmayı düşünenlerin bu ayları iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ettiği aktarıldı.

RAKAMI DUYAN KUYUMŞUYA KOŞUYOR
İslam Memiş, piyasadaki belirsizlikleri değerlendirirken Eylül veya Ekim aylarını işaret etti. Ekim ayından itibaren altın fiyatlarında 1820-1880 dolar arasında agresif bir yükseliş yaşanabileceğini ifade etti. Bu durumda gram altının 2000 TL seviyelerine ulaşabileceğini belirtti. Yatırımcılara bu dönemde dikkatli ve doğru hamleler yapmaları gerektiğini hatırlattı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç