İslam Memiş Açıkladı: Altın O Tarihte Rekor Kıracak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı: Altın O Tarihte Rekor Kıracak!

Altınla ilgili yaptığı yorumlarla herkesin takip ettiği isim olan İslam Memiş, altın fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 27 Ocak 2024 0
İslam Memiş Açıkladı: Altın O Tarihte Rekor Kıracak!

Altın piyasası, büyük-küçük demeden pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Ufakta olsa birikim yapmak isteyenler, ciddi yatırımcılar altın fiyatlarını merakla takip ediyor. Ancak piyasaları anlamak her zaman kolay değil. Bu nedenle işin uzmanlarından fikir almak gerekiyor.

Gram altın tarihi zirvede! Gram altın kaç TL oldu? Tam altın ne kadar? -  Yalova Haberleri

Altın konusunda her zaman sözüne itimat edilen uzmanların başında İslam Memiş yer alır. Memiş, yaptığı açıklamalarla her zaman gündem yaratmayı başarıyor. Ünlü isim son açıklamasında altının ne zaman yükseleceğine ilişkin tarih verdi. O tarihte altının rekor seviyelere ulaşacağını belirtti.

BİR-İKİ HAFTA İÇİNDE YÜKSELİŞE GEÇECEK

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre altın, bir-iki hafta içerisinde yükselecek. Altındaki yükselişin nedeni yaşanan jeopolitik gerilimler olarak belirtildi. Jeopolitik gerilimden etkilenen piyasalar, altının yükselmesine neden oluyor.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

İslam Memiş, dolar konusundaki yükselme beklentisini 33 TL olarak açıkladı. Euro TL içinse alım fırsatları olabileceğini söyledi.

ONS ALTIN 2150 DOLAR SEVİYESİNE ÇIKACAK

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre ons altın fiyatı 2038-2070 dolara çıkacak. Yıl içerisinde ise 2150 dolar seviyesine ulaşması bekleniyor. Memiş, gram altın için beklentisini 2050-2060 dolar olarak açıkladı. Memiş’e göre altında 50 TL’lik bir artış söz konusu olacak ve bundan sonra devamlı bir yükseliş meydana gelecek.

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Son Dakika Haberleri

Altında yaşanan gelişmeler, yatırımcılar açısından son derece olumlu olabilir. Memiş, yatırımcıların dikkatli hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç