İslam Memiş Açıkladı: Altın Mart Ayında Rekor Kıracak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı: Altın Mart Ayında Rekor Kıracak!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan İslam Memiş, altın fiyatlarının Mart ayında rekor kıracağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 29 Ocak 2024 1
İslam Memiş Açıkladı: Altın Mart Ayında Rekor Kıracak!

2024 yılı altın tahminlerine ilişkin uzmanlar görüşlerini açıklamaya devam ediyor. Seçim öncesi ve sonrası altının seyri ne olacak konusunda birçok isim önemli açıklamalarda bulunuyor. İslam Memiş de son dakika altın tahmininde bulundu. İşte altının seyri hakkında görüşleri…

Altın rekora doymuyor! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Finans sektörünün tanınmış isimlerinden İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, mart ayının altın yatırımcıları için çok önemli olduğunu ve rekor seviyelerin görülebileceğini belirtti.

BORSA İSTANBUL TAHMİNLERİ

Memiş, piyasaların henüz bir hareketlilik göstermediğini ancak bir fırtına beklentisi olduğunu da dile getirdi. Borsa İstanbul 100 Endeksi’nin 7874 puan seviyesinde olduğunu hatırlatan Memiş, endeksin 7800 puanın üzerinde kapanması halinde 8050 puan seviyesinin gündeme gelebileceğini ifade etti. Fakat endeksin bu seviyenin altında kalması durumunda 7200 ve 7700 puan aralıklarının izleneceğini kaydetti.

Borsa gelecek dönem için önemli potansiyel taşımayı sürdürüyor

İSLAM MEMİŞ DOLAR YORUMU

Döviz kurları hakkında da konuşan Memiş, Dolar-TL kurunun 30 lira seviyesine sabitlendiğini söyledi. 31 liranın aşılması halinde yeni bir trendin başlayabileceğini vurguladı. Memiş, ilk çeyrekte 30-33 lira aralığının konuşulabileceğini, yaz aylarında ise 40 lira seviyelerinin gelebileceğini öngördü.

ABD'de enflasyon artarken Türkiye'de dolar neden değer kazanmayı  sürdürüyor? | Euronews

İSLAM MEMİŞ EURO HAKKINDA DA KONUŞTU

Euro-Dolar paritesinin dar bir aralıkta hareket ettiğini belirten Memiş, Euro-TL kurunun ise 32.86’dan kapanış yaptığını aktardı. Memiş, Euro-TL kurunda yakında 35 lira seviyesinin hedeflenebileceğini tahmin etti.

Euro ile ödemelerde sert düşüş

GRAM ALTIN İÇİN MART AYINDA REKOR BEKLENTİSİ

Altın fiyatlarıyla ilgili en çarpıcı tahminleri yapan Memiş, gram altının mart ayında rekor kıracağını açıkladı. Memiş, gram altının 2000 lirayı geçeceği tarih verdi. Mart ayının ekonomik veriler açısından kritik bir dönem olduğunu belirten İslam Memiş, gram altında büyük sıçramaların olabileceğini açıkladı. Altın yatırımcıları için kritik bir ay olan mart ayındaki gelişmeler piyasaların merakla takip ettiği bir konu olacak.

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Son Dakika Haberleri

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
ucurdunuz altını süs bı süs dursun 30tl den uçuşa geçti altın biri durdursun yada asgari ücreti 40bin olsun altına göre kıyaslama bu