İslam Memiş Açıkladı: Altın 3.000 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı: Altın 3.000 TL Olacak!

Altınla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan İslam Memiş, altının 3.000 TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 22 Ocak 2024 0
İslam Memiş Açıkladı: Altın 3.000 TL Olacak!

Son zamanlarda piyasalarda yaşanan hareketlilik, yatırım yapmak isteyen kişileri zora sokuyor. Ne yapacağını bilmeyen yatırımcılar, bazen hatalı kararlar veriyor. Bu nedenle pek çok kişi, uzmanların görüşlerini ilgiyle takip ediyor. Piyasalar konusunda yaptığı değerlendirmelere önem verilen isimlerden biri de İslam Memiş’tir. Memiş, elinde altını olanları ve altın almak isteyenleri ilgilendiren çok önemli açıklamalar yaptı.

Ons altın fiyatları yaklaşık 2 ayın en düşük seviyesini görürken; gram altın  fiyatı da ons altındaki düşüşün etkisiyle geriliyor. Gedik Yatırım Yatırım  Danışmanı Eda Karadağ, altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeleri ve kritik

Memiş, değerlendirmelerini altın piyasasının durumuna göre yapıyor. Uzman isme göre altında meydana gelen %0,8 değer artışı gram altını 1981 TL seviyesine getirdi. Çeyrek altın ise 3320 TL oldu. Yakın ve uzak dönemde bu artışın devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

“2000 TL ALTINDAKİ TUTARLAR, ALIM FIRSATI YARATIYOR”

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında 2000 TL ve altındaki fiyatların alım için iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Ünlü isim yaşanan düşüşü, Ons altın üzerinden açıkladı. Buna göre ons altında meydana gelen ve 20 dolar civarında olan düşüşler nedeniyle gram altın 1980 TL seviyelerine ulaştı.

Altının ons fiyatı önceki kapanışa göre gerilerken, gram altın 248,8  liradan, çeyrek altın ise 409 liradan alıcı buldu.

Memiş’e göre altında 1980 TL seviyesi alım için değerlendirilebilir. Ancak elinde altını olanların biraz daha sabretmesi gerek. Altın satmak isteyenler, acele etmemeli ve yükseliş trendinin devam etmesini beklemeli.

“ALTIN FİYATLARI 3000 TL’YE KADAR ÇIKACAK”
İslam Memiş’in öngörülerine göre gelecek dönemde altında ciddi bir yükselme olacak. Buna göre fiyatlar ilk olarak 2500 TL seviyesine ulaşacak. 3000 TL’ye kadar yükselişin devam edeceği tahmin ediliyor. Memiş, bu bilgileri öngörü olarak paylaşıyor ve yatırım tavsiyesi vermiyor. Yatırım yapmayı düşünenlerin piyasaların durumuna yakından takip etmesinde fayda var.

ALTIN FİYATLARI: Gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın fiyatı bugün ne  kadar? - Anlık Altın Yorumları | Son Dakika Haberleri

Yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmeler, piyasalarda ani değişimlere sebebiyet verebilir. İslam Memiş, kapsamlı bir değerlendirme yaparak ilerleyen süreçte altının durumunun nasıl şekilleneceğini ifade ediyor. Uzman ismin görüşlerini anbean takip etmek, yatırımlara doğru yön vermenizi sağlayabilir.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç