İslam Memiş Açıkladı: Altın 2024 Yılında En Çok O Kazandıracak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Açıkladı: Altın 2024 Yılında En Çok O Kazandıracak!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan İslam Memiş, 2024 yılında en fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 30 Ara 2023 0
İslam Memiş Açıkladı: Altın 2024 Yılında En Çok O Kazandıracak!

İslam Memiş, hem altın hem döviz kuru hakkında yatırımcılara önemli tavsiyeler vermeye devam ediyor. Özellikle de 2023 yılının son günlerinde yatırımcıların merakla beklediği tavsiyelere bir yenisi daha eklendi. İslam Memiş, önümüzdeki yıl için dolardan daha çok kazandıracak olan para birimini açıkladı. İşte İslam Memiş’in açıklamaları…

ABD verilerinin pozitif gelmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta bir miktar  gerileyen ons altın haftaya pozitif başladı.

GRAM ALTIN 2 BİN 700 TL’YE KADAR ÇIKABİLİR
Uzman isim, gram altına ilişkin yaptığı tahminlerde 2 bin 700 akşam lirayı bulacağını açıklarken, 2024 senesinde de altının yatırımcılara kazandırmaya devam edeceğini belirtti. Öte yandan kağıt paranın bir yatırım aracı olmadığının altını çizen Memiş, euro'nun dolar karşısında daha cazip bir hal alacağını söyledi.

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan uzman isim, "Dolar endeksinde yaşanan aşağı yönlü trend, dolar karşısındaki bütün enstrümanlara yansıdı. 6 aydır Euro mu-Dolar mı? sorusunun cevabını hep Euro olarak vermiştim. Dolar-Euro paritesi şu an 1.11 seviyesinde. Euro tarafındaki 1.15 beklentim devam etmekte. Israrla kağıt paraları bir yatırım aracı olarak düşünüyorsanız Dolar almayın, Euro alın" dedi.

Altın rekora doymuyor! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

EURO KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK
Yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan Memiş, euro'nun önümüzdeki süreçte de kazandırmaya devam edeceğini ifade etti. Açıklamasının devamında ise şunlara yer verdi:

"Euro, 2024 yılında dolardan çok daha fazla kazandıracak. Bunun en önemli nedeni, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası. ECB, faizleri artırmaya başlayacak. Bu da Euro'nun cazibesini artıracak.

Dolar kuru bugün ne kadar? ( 13 Eylül 2023 dolar-euro fiyatları) - Dünya  Gazetesi

Dolar endeksi, 2023 yılında 100 seviyesinin altına geriledi. Bu da doların güç kaybetmesinin bir göstergesi. Dolar, 2024 yılında da değer kaybetmeye devam edecek.

Yatırımcılar, Euro'yu uzun vadeli bir yatırım aracı olarak değerlendirebilirler. Euro, 2024 yılında da kazandırmaya devam edecek."

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç