İŞKUR'dan Ev Hanımı, Öğrenci ve İşsizlere 5 Bin TL Maaşla Evde Paketleme İşi Başvuru Formu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR'dan Ev Hanımı, Öğrenci ve İşsizlere 5 Bin TL Maaşla Evde Paketleme İşi Başvuru Formu 2022

İŞKUR üzerinden yayınlanan paketleme işçisi alımı ilanları ile çok sayıda personel alınırken bu ilanlardan bazıları evde paketleme işi veriyor.

İŞKUR İlanları 2 Tem 2022 19:40 4
İŞKUR'dan Ev Hanımı, Öğrenci ve İşsizlere 5 Bin TL Maaşla Evde Paketleme İşi Başvuru Formu 2022

Evde nikah şekeri, kına ve sabun paketleme ile ayda 5 bin lira kazanabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayıkmlanan duyurularda binlerce paketleme işçisi alımı yapıldığı ifade edilirken yapılan bu alımlardan bazıları evde paketleme işi olarak geçiyor. İŞKUR resmi sayfasından alınan bilgilere göre evde paketleme işi yaparak vatandaşların ayda 5 bin liraya kadar kazanç elde edebileceği aktarılırken başvuruya ilişkin detaylara da yer verildi.

ÖNEMLİ UYARI

Öncelikle İŞKUR'un evde paketleme işi ile ilgili yaptığı uyarı açıklamasını verelim. Bazı firmaların sosyal medya üzerinden yayınladıkları ilanlarda İŞKUR evde paketleme işi yaptığı ve paketleme işi alanlardan iban istendiğini belirtti. İŞKUR yaptığı açıklamada kişilerin bu ilanlara itibare etmemesini, kişilere herhangi bir banka bilgisinin verilmemesini istedi.

İŞKUR SAYFASI

İŞKUR sayfasında yayımlanan paketleme işçisi alımı ilanları şu şekilde:

Tabiş bilinmelidir ki bu yayınlanan ilanların hepsi evde paketleme işi değildir. Birçok fabrika, üretim merkezi ve işyeri, İŞKUR 'da yayınladıkları ilanlar ile paketleme işçisi alımı yaptıklarını duyurdu. Bu ilanlar arasında evde paketleme işi de bulunmaktadır. Aşağıdaki adımları takip ederek İŞKUR sayfasına gidebilir ve başvuru hakkında bilgilere erişebilirsiniz.

DÜĞÜN SEZONU GELDİ

Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte evde paketleme işlerinin arttığı biliniyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonu da gelmiş oluyor. Düğün sezonunda nikah şekeri paketleme işi ve kına paketleme işleri ile çerez paketleme işleri oldukça artmaktadır. 

EV HANIMLARINA, İŞSİZLERE 4500 - 5 BİN LİRA KAZANMA FIRSATI

Söz konusu işleri yaparak vatandaşlar, ayda 4500 ile 5 bin lira arasında para kazanabiliyor. Yapılan işin miktarına göre kazanç daha da artarken özellikle yaz aylaırnda artan kına ve nikah şekeri paketleme işleri ile birlikte kazanç daha da artmaktadır. Asgari ücretin de zamlanması ile birlikte evde paketleme işi ücretlerinde de güncellemeye gidildi ve kazanılacak ücretler daha da arttı. 

İŞKUR PAKETLEME İŞÇİSİ BAŞVURU SAYFASI

İŞKUR üzerinden paketleme işine başvuru yapmak için esube.iskur.gov.tr adresine gitmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya gittikten sonra giriş yapıp daha sonra iş ilanları kısmına gitmeniz , burada meslek yazan kısma başvuru yapmak istediğiniz kadroyu yazmanız gerekmektedir. 

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Bende istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Trabzon
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bende istiyorum bilgi lütfen kayseri
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adıyaman/Kahta ilccesindeyim evde 3 kişiyiz paketleme işi yapmak istiyoruz 05529375167 numaradan ulaşabilirsiniz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bende evde paketleme işi yapmak istiyorum