İŞKUR'dan 1776 Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı! İşte Başvuru Şartları ve Ekranı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR'dan 1776 Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı! İşte Başvuru Şartları ve Ekranı...

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda özel güvenlik görevlisi kadrosunda çalıştırmak üzere 1776 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte İŞKUR başvuru ekranı...

İŞKUR İlanları 1 Ekim 2022 18:16 0
İŞKUR'dan 1776 Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı! İşte Başvuru Şartları ve Ekranı...

İŞKUR'dan 1776 güvenlik görevlisi alımı ilanları yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi iş ilanları kısmından yayımlanan son dakika açıklamalarına baktığımızda birçok şehre güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda İŞKUR'dan özel sektöre yapılan toplamda 1776 personel alımına değindik. Tüm detaylar finans7.com'da...

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda özel güvenlik görevlisi kadrosunda çalıştırmak üzere 1776 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI 

İŞKUR iş ilanları sayfasında yayımlanan duyurulara baktığımızda silahlı özel güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 171 , silahsız özel güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 1551  ve özel güvenlik ve koruma meslek elemanı kadrosunda istihdam etmek üzere 54 olmak üzere toplamda 1776 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görüldü.

İŞKUR BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir.

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Bu sayfaya gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. İş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada MESLEK yazan kısma , başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralnacaktır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç