İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı SBB duyurdu: Hastanelere sekreter alımı başladı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı SBB duyurdu: Hastanelere sekreter alımı başladı 2023

İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelere sekreter alınacağına yer verildi. İlan yazımızda.

İş İlanları 29 Eylül 2023 17:32 0
İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı SBB duyurdu: Hastanelere sekreter alımı başladı 2023

İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı SBB üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Hastanelere sekreter ve danışman alımı yapılacak.

Türkiye İşl Kurumu resmi internet adresi üzerinden ve Cumhurbaşkanlığı SBB üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelere sekreter ve büro personeli alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana baktığımızda özel hastanelere alım yapılacağı görüldü. Cumhurbaşkanlığı SBB üzerinden yayınlanan duyurularda ise kamu hastanelerine personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda ilanın bilgilerine yer verdik.

İŞKUR İLANLARI

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası üzerinden yayınlanan ilana baktığımızda sekreter, büro personeli gibi kadrolara alım yapıldığı görülüyor. İşte ilan bilgileri:

Yukarıdaki ilanlar, İŞKUR'un resmi internet adresi üzerinden yayınlandı ve bu ilanlar ile özel hastanelere sekreter ve büro personeli alımı yapılacağı görüldü. Bu ilanlara başvurular esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınıyor.

Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR e sube sayfasında iş arayan kısmından giriş yapması gerekmektedir. TC ve şifreniz ya da e devlet girişi kısmından giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra iş arama sayfasına gelmiş olacaksınız.

Bu sayfada İLAN NO yazan kısımdan yukarıdaki fotoğrafta yer alan ilan numaralarını yazarak iş ilanlarına gidebilirsiniz.

CUMHURBAŞKANLIĞI DUYURUSU

Cumhurbaşkanlığı üzerinden yayınlanan kamu hastaneleri işçi alımı ilanları ise şu şekilde:

İstanbul Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Dokuz Eylül Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Galatasaray Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Harran Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için >> TIKLA TAKİP ET

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN YENİ İŞÇİ ALACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen ay yaptığı açıklamada yeni personel alımının yapılacağını söyledi. İlanın Kasım ayında gelmesi bekleniyor. Söz konusu ilan ile KPSS'siz İŞKUR üzerinden işçi alımları da yapılacak. Sürekli işçi alımı başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç