iŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı hastane personel alımı duyurusu: Güvenlik görevlisi alımı yapılacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

iŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı hastane personel alımı duyurusu: Güvenlik görevlisi alımı yapılacak 2023

İŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR İlanları 29 Eylül 2023 17:33 0
iŞKUR ve Cumhurbaşkanlığı hastane personel alımı duyurusu: Güvenlik görevlisi alımı yapılacak 2023

Son dakika haberi: İŞKUR'dan hastanelere güvenlik görevlisi alımı.

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelerde çalıştırmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görüldü.

Silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı ilanına baktığımızda müracaatların İŞKUR üzerinden alındığı görülüyor. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda söz konusu personel alımlarının başvurusuna dair bilgi ve detaylara yer verdik.

İŞKUR ÜZERİNDE YAYINLANAN İLANLAR

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi iş ilanları kısmı olan esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yayınlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda özel hastanelere güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görüldü. Bu ilanların yanı sıra kamu hastanelerine de güvenlik görevlis ialımı yapılacağı görüldü. Üniversite hastanelerine yapılan güvenlik görevlisi alımlarında mülakat olmayacak.

İŞKUR'dan özel hastanelere yapılan güvenlik görevlisi alımı ilanları şu şekilde:

Yukarıdaki ilanlar, İŞKUR üzerinden yayınlanan ve özel hastanelere yapılan güvenlik görevlis ialımı ilanlarıdır. Bu ilanlara başvurular esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınıyor.

Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR e sube sayfasında iş arayan kısmından giriş yapması gerekmektedir.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra iş arama sayfasına gelmiş olacaksınız.

Bu sayfada İLAN NO yazan kısımdan yukarıdaki fotoğrafta yer alan ilan numaralarını yazarak iş ilanlarına gidebilirsiniz.

KAMU HASTANELERİNE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Kamu hastanelerine ise güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı sayfası üzerinden yayınlanan ilanlar şu şekilde:

Harran Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ilanı için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için >> TIKLA TAKİP ET

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN YENİ İŞÇİ ALACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen ay yaptığı açıklamada yeni personel alımının yapılacağını söyledi. İlanın Kasım ayında gelmesi bekleniyor. Söz konusu ilan ile KPSS'siz İŞKUR üzerinden işçi alımları da yapılacak. Sekreter, güvenlik temizlik, klinik destek elemanı gibi kadrolara alım bekleniyor. Sürekli işçi alımı başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç