İŞKUR TYP Sonuç Duyurusu Geldi: İşte Okullara Temizlik Personeli Alımı Başvuru Kura Sonuçları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR TYP Sonuç Duyurusu Geldi: İşte Okullara Temizlik Personeli Alımı Başvuru Kura Sonuçları

İŞKUR TYP personel alımı sonuçları için duyurular gelmeye başladı. İşte TYP okullara temizlik personeli alımı kura sonucu duyurusu.

TYP 30 Ağu 2022 13:16 1
İŞKUR TYP Sonuç Duyurusu Geldi: İşte Okullara Temizlik Personeli Alımı Başvuru Kura Sonuçları

TYP başvuru kura çekimi sonucu!

İŞKUR toplum yararına çalışma programı kapsamında 60 bin temizlik personeli alımı yapılacak. Söz konusu personel alımı için başvurular alındı. Bazı iller için başvurular hala devam ederken ilana başvuru yapan yüz binden fazla aday, sonuçların ne zaman  açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu TYP personel alımı için başvuru sonuçları bilgisine yer verdik.

5 EYLÜL'DE İŞE BAŞLAYACAKLAR

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçen gün bir açıklama yaptı ve bu sene bir ilk olacağını, okullara alınacak temizlik personellerinin 5 Eylül tarihinde okullarda görevlerine başlayacağını söyledi. Bu nedenle ilanlar hemen yayınlandı ve başvurular alınmaya başladı. İŞKUR'da şu anda devam eden ilanlara baktığımızda birçok şehre alım yapıldığı görülüyor. Bugün ve yarın başvurular sona erecek.

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

TYP personel alımı kura çekimi en geç 4 Eylül tarihine kadar yapılacak ve sonuçlar belli olacak. Sonuçların belli olması ile birlikte adaylar 5 Eylül'den itibaren işlerine başlayacak. Şimdi gelelim sonuç sorgulama sayfasına.

Sonuçlar il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanacak. Siz de başvuru yaptığınız il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü internet sayfasını takip edin. Eğer sayfada sonuç duyurusu yoksa il ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünü arayın ya da oraya gidin.

Örnek vermek gerekirse ;

Düzce MEB tarafından yapılan açıklama: 

Toplum Yararına Programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarımıza görevlendirilecek TYP personelleri için yapılacak olan noter kura çekimi bilgileri aşağıda verilmiştir. Covid-19 nedeni ile noter kura çekimi verilen Youtube linki üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Noter Kura Tarihi   :02/09/2022

Saati                          :11.30

Yeri                           : İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu

KAHTA MEB tarafından yapılan açıklama:

5 Eylül 2022 - 20 Ocak 2023 tarihleri arasında görev yapacak olan Temizlik Personeli için 1 Eylül 2022 tarihinde saat 09.45'de noter huzurunda kura işlemi yapılacaktır.

Diğer illerden de duyurular gelmeye başladı.

Sonuçlar geldiğinde kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Typ özel güvenlik içinde haberlerinizi söyleseniz artık...insanlari bukadar zor durumda bırakarak elinizi ne geciyor aceba alım var şu zaman yada yok şu sebepten dilayi diye bi açiklama yapmak bukadarmi zor