İŞKUR Rusya'ya işçi gönderecek: Yüksek maaşla personel alımı başvurusu başladı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Rusya'ya işçi gönderecek: Yüksek maaşla personel alımı başvurusu başladı 2024

Son dakika haberi: İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında Rusya'da çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

İŞKUR Rusya'ya işçi gönderecek: Yüksek maaşla personel alımı başvurusu başladı 2024

İŞKUR Rusya'ya işçi gönderecek. İşte başvuru bilgileri 2024.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya baktığımızda en az ön lisans mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanda işe alınacak personellerin Rusya'ya gönderileceği ve burada çalıştırılacağı bildirildi. Peki yurt dışı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Yurt dışı işçi alımı başvuru bilgileri nedir?

İŞKUR RESMİ SAYFASINDA DUYURULDU

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında ilanlar yayınlandı. İlanlara baktığımızda işe alınacak personellere verilecek maaş hakkında bilgi verilmediği, işe alınacakların Rusya'da Pazarlama Sorumluusu pozisyonunda çalıştırılacağı görülüyor. İşte ilan bilgileri:

Şirketimiz Rusya'daki merkezimizde pazarlama sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere Rusça ve İngilizce bilen Türk çalışan arıyoruz

Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yabancı Dil

Şirketimiz Rusya'daki merkezimizde pazarlama sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere Rusça ve İngilizce bilen Türk çalışan arıyoruz.

BAŞVURU

İlana başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir:

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Daha sonra açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iş ilanları sayfasına gidin. İş ilanı sayfasında aşağıdaki gibi ÇALIŞMA YERİ yazan kısımda YURTDIŞI seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın:

ARA butonuna tıkladığınızda aşağıdaki gibi yurt dışı işçi alımı ilanları karşınıza çıkacak. Bu sayfada iş ilanları numarasını ve başvuru bilgisini görebilirsiniz.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç