İŞKUR Mülakatsız Temizlik Personeli, Güvenlik Görevlisi ve Aşçı Alıyor (Sonuçları Ne Zaman?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Mülakatsız Temizlik Personeli, Güvenlik Görevlisi ve Aşçı Alıyor (Sonuçları Ne Zaman?)

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuruda temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve aşçı alımı yapılacağına yer verildi. Mülakatsız alımın detayları yazımızda.

Kamu 29 Mayıs 2022 23:41 15
İŞKUR Mülakatsız Temizlik Personeli, Güvenlik Görevlisi ve Aşçı Alıyor (Sonuçları Ne Zaman?)

İŞKUR güvenlik görevlisi , temizlik görevlisi ve aşçı alımı başvurusu bu hafta sona eriyor. İşte sonuç açıklama tarihi.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yayınlanan ilanlara baktığımızda 200 personel alımı yapılacağı görü-ldü. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımına baktığımızda başvuruların 3 Haziran Cuma günü sona ereceğine yer verildi. 

ALIM YAPILAN İLLER

Koruma ve Güvenlik Personeli Alımında Başvuru Şartları Şu Şekilde:

- Lise ve dengi okul mezunu olmak.

- 2020 KPSS P94 puan türünde en az 60 puan almış.

- Silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak.

- Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisinin boyunun 170 cm'den, Kadın Koruma ve Güvenlik Görevlisinin boyunun ise 160 cm'den kısa olmaması, kilosunun ise cm cinsinden boy uzunluğunun son 2 rakamından 15 den fazla, 13 den az olmaması gerekmektedir. (Örneğin boy uzunluğu 170 cm ise kilosu en fazla 70+15=85 kg ve en az 70-13=57 kg olmalıdır.)

- Gece ve gündüz iç-dış mekânda vardiyalı sistemde ve her türlü hava şartlarında çalışmaya engel durumu olmamak ve bu şartlarda çalışmayı kabul etmek. 

Aşçı

- Lise ve dengi okulların aşçılık veya mutfak bölümlerinden mezun olmak ve 2020 KPSS P94 puan türünde en az 60 puan almış.

- En az 3 yıl deneyime sahip olmak. 

Temizlik Görevlisi:

- Lise ve dengi okul mezunu olmak ve 2020 KPSSn P94 puan türünde en az 60 puan almış.

- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak için aşağıdaki sayfaya gitmeniz gerekmektedir.:

Linke tıkladıktan sonra sağ köşede bulunan Başvur butonuna tıklayarak müracaatınızı yapabilirsiniz. 

MÜLAKATSIZ

Söz konusu personel alımı mülakatsız olacak. Adaylar KPSS puanına göre yerleşecek. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

İŞKUR 200 personel alımı başvuru sonuçları hakkında, "Süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adayların yerleştirme işlemi, tercih ettikleri birimde ilan edilen sözleşmeli personel pozisyon unvanları ve nitelikleri dikkate alınarak her birim bazında KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yapılacak puan sıralaması esas alınmak suretiyle asil ve pozisyon sayısı kadar yedek olarak belirlenecektir." ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU SONUÇLARININ NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI HENÜZ BELLİ DEĞİL. SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
18 yıldır akp min peşinde koşuyorum 6 aydır işsizim 6 aydır Adana AKP il başkanılıgına gidiyorum bir icraat yok ilk defa işim düştü onunda halletmediler emeklerimiz boşa Adana şehir Hastanesi'ne temizlik personeli alacaklar KPSS istiyorlar neye göre anlam veremedim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Başvuru nsl yapicam
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
35 yasindan buyuk olanlar ne yapmsin yazik be o zaman 35 yaşn Dan buyuk olanlardan oy istemeyin cunku insane yerine koymuyorsunuz yazık be bu nasl adalet
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
KPSS 4 ne ya hangi KPSS bu ben anlamadım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
35 yaş üstü olan arkadaşlar oy kullanmayın vergi vermeyin madem bizi yaşlı olarak qlmiyolarsa bizde hiç birini desteklemeye kim