İŞKUR Meslek Bilgisi Eşleştirilemedi Nedir, Hata Nasıl Giderilir? Meslek Bilgisi Ekleme Nasıl Yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Meslek Bilgisi Eşleştirilemedi Nedir, Hata Nasıl Giderilir? Meslek Bilgisi Ekleme Nasıl Yapılır?

İŞKUR meslek bilgisi eşleştirilemedi hatası nasıl giderilir? İşçi alımı başvurusunda bu hata nasıl düzeltilir?

İŞKUR İlanları 27 Kasım 2022 20:31 2
İŞKUR Meslek Bilgisi Eşleştirilemedi Nedir, Hata Nasıl Giderilir? Meslek Bilgisi Ekleme Nasıl Yapılır?

İŞKUR meslek bilgisi eşleştirilemedi nedir, hata nasıl giderilir?

İŞKUR üzerinden iş ilanlarına , Sağlık Bakanlığı personel ve işçi alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların en sık yaşadığı problemlerin başında meslek bilgisi eşleştirilemedi uyarısı bulunmaktadır. İşe başvuru için İŞKUR e sube sayfasındaki iş ilanına giden adaylar , ilanın alt tarafında bulunan " İş ilanında aranan şartların tamamını taşıdığımı, aksi takdirde sorumluluğun tarafıma ait olacağını, ilan şartlarını taşımıyor olmama rağmen beyanım nedeniyle işverene gönderilmek üzere oluşturulan nihai aday listesine girmiş olmam halinde Kurumun nihai aday listesinden çıkartma yetkisi bulunduğunu kabul/taahhüt ederim" bildiriminin yanındaki kutucuğa onay işareti bıraktıktan sonra alttaki Başvur butonnuna tıklıyor ve başvurular bu şekilde tamamlanıyor. 

Bu aşamaları yapan adayların karşısına aşağıdaki uyarı çıkıyor.

Peki bu uyarı nasıl giderilir? Hemen açıklayalım.

İŞKUR özgeçmişinizde bu hatayı kolaylıkla giderebilirsiniz. Başvuru yapmak istediğiniz kadro temizlik görevlisi kadrosu ise , kadronun tam adını özgeçmişinize eklemeniz gerekmektedir. Bunun için İŞKUR e sube sayfasında özgeçmiş kısmına giderek sol menüde yer alan aşağıdaki gibi MESLEK BİLGİSİ kısmına gitmeniz gerekmektedir:

MEslek Bilgileri kısmına tıkladığınızda, açılan sayfada boş kutucuğa başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazıp eklemeniz gerekmektedir:

DENEYİM SÜRESİ EKLEMEK ZORUNLU MU?

Hayır. Sadece kadroyu seçip eklemeniz yeterli. Deneyim süresi girmek şart değil. Ancak bir deneyiminiz varsa yazabilirsiniz.  Bu şekilde başvuru yapacağınız kadroyu eklediğinizde meslek bilgisi sorunu gidecektir. bundan sonra başvuru sayfasına giderek başvurunuzu tamamlayabileceksiniz.

Kadın erkek ilana başvuru yapanlar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
Yaptım yine aynı uyarı geldi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yaptım yine olmuyor