İŞKUR Hastane Personel Alımlarını Duyurdu: Hasta Danışmanı, Temizlik Görevlisi, Acil Tıp Teknisyeni Alımı Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Hastane Personel Alımlarını Duyurdu: Hasta Danışmanı, Temizlik Görevlisi, Acil Tıp Teknisyeni Alımı Başladı

İŞKUR üzerinden ilanlar yayımlandı ve hastane hizmetlisi, temizlik personeli, hasta ve yaşlı bakımı elemanı, hasta bakıcısı ve diğer kadrolara personel alınacağına yer verildi.

İŞKUR İlanları 25 Ekim 2022 20:41 0
İŞKUR Hastane Personel Alımlarını Duyurdu: Hasta Danışmanı, Temizlik Görevlisi, Acil Tıp Teknisyeni Alımı Başladı

İŞKUR üzerinden hastane hizmetlisi, hasta kayıt kabul personeli, temizlik personeli ve sekreter alım ilanları yayınlandı.

Özel hastanelere KPSS şartsız personel alımı başladı. Online olarak yapılacak olan personel alımında başvuru şartları tek tek açıklandı. Hastane işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvurular baladı. İŞKUR üzerindne yayınlanan hastane personel alım ilanlarına finans7.com olarak bu yazımızda yer verdik.

İŞKUR DUYURDU

İŞKUR resmi internet adresi üzerinden duyurular geldi ve bu sayfada yayımlanan ilanlarda aşağıdaki kadrolara personel alımı yapıldığına yer verildi. İşte alım yapılan kadrolar:

Acil Tıp Teknisyeni

Hastane Hizmetlisi

Klinik Destek Elemanı

Temizlik Görevlisi (Hastane)

Hasta Danışmanı

Hasta Kayıt-Kabul Görevlisi

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi

Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

En az ilkokul mezunları arasından yapılacak personel alımında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını geçmiş olması, İŞKUR'a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması , askerliğini yapmış ya da tecilli olması, alınacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması, hastane ortamında çalışmasına engel bir durumu olmaması ve hastalarla iyi anlaşabilmesi gerekmektedir. 

HASTANE PERSONEL ALIM İLANLARI

HASTA KABUL- KAYIT GÖREVLİSİ ALIMI

ACİL TIP TEKNİSYENİ

HASTANE HİZMETLİSİ

KLİNİK DESTEK ELEMANI

TEMİZLİK GÖREVLİSİ

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular aşağıdaki adımlar izlenerek yapılacak. 

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda İLAN NO yazan kısma yukarıdaki resimlerde yer alan ilan numarasını yazın ve ARA butonuna tıklayın. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç