İŞKUR duyurdu: KPSS'siz noter katibi alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR duyurdu: KPSS'siz noter katibi alımı yapılacak

Son dakika haberi: Mersin 10. noterlik bünyesine 2 adet noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

İŞKUR İlanları 22 Nisan 2023 21:11 0
İŞKUR duyurdu: KPSS'siz noter katibi alımı yapılacak

İŞKUR'dan noter katibi alımı.

İŞKUR üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada en az lise mezunu adaylar arasından noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan Mersin Toroslar 10. Noterliğe yapılacak noter katibi alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Biz de finans7haber olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvurusuna dair detaylara ve başvuru bilgilerine yer verdik.

İŞKUR'DA YAYINLANDI

Söz konusu personel alımı İŞKUR üzerinden yayınlandı. Yayınlanan ilanda Mersin 10ç Noterliği bünyesine KPSS puan şartı aranmadan 2 noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR e sube sayfasındaki ilana baktığımızda başvuru şartlarına ilişkin, "Noterlik dairesinde görev yapacak pratik bilgisayar ve seri klavye kullanabilen ve bununla alakalı önlisans veya lisans bölümlerinden mezun 30 yaş altı, erkek eleman" denildi ve şu ifadelere yer verildi: "Ekip çalışmasına uyumlu, pratik bilgisayar ve seri klavye kullanımı. EN AZ ÖNLİSANS mezunu"

Söz konusu ilan metninde en az ön lisans mezunu yazdı. Ancak mezuniyet şartı kısmında ortaöğretim mezunlarının da başvuru yapabileceği gösterildi.

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden ve söz konusu notere yapılacak. Başvuru yapmak isteyenlerin esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Mersin'in yanı sıra diğer illere de noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. Diğer illere ilanlar gelince haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç