İŞKUR Duyurdu: Hastane Hizmetlisi, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi, Ambulans Şoförü Alımı Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Duyurdu: Hastane Hizmetlisi, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi, Ambulans Şoförü Alımı Başladı

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, hastane hizmetlisi ve ambulans şoförü alınacağına yer verildi.

Kamu 28 Mayıs 2022 16:10 0
İŞKUR Duyurdu: Hastane Hizmetlisi, Temizlik ve Güvenlik Görevlisi, Ambulans Şoförü Alımı Başladı

İŞKUR üzerinden yayımlandı: Ambulans şoförü ve temizlik personeli, güvenlik görevlisi ile hastane hizmetlisi alımı yapılacağı açıklandı.

 İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda farklı illerdeki özel hastaneler bünyesine işçi alımı yapılacağı görüldü. En az ilkokul mezunları arasından yapılan personel alımına baktığımızda başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması gerektiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda yapılan personel alımlarının başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik.

HASTANE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

İŞKUR 'dan yayımlanan hastane temizlik personeli alımı ilanlarına baktığımızda 24 temizlik personeli alımı yapıldığı görüldü. İlanlar ve ilan numaraları şu şekilde:

HASTANE HİZMETLİSİ ALIMI

Hastane hizmetlisi alımı ilanına baktığımızda 5 kişi alınacağı ve alınacak adayların İstanbul'da çalıştırılacağı görüldü. İlan şu şekilde:

GÜVEN

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIMI

İŞKUR'dan yayınlanan ambulans şoförü alımı ilanlarına baktığımızda toplamda 22 ambulans sürücüsü alımı yapıldığı görüldü. İşKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ise şu şekilde:

İŞKUR ilanlarının yanı sıra Acıbadem Hastanesi ile Kocaeli'de bulunan Cihan Özel Sağlık kurumu da ambulans şoförü alımı yapacağını açıkladı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR'daki ilanlara baktığımızda bazı illere güvenlik görevlisi alımı da yapıldığı görüldü. İlanlar şu şekilde:

DİĞER İLANLAR

Bu ilanların yanı sıra özel hastaneler, çok sayıda personel alımı yapacaklarını duyurdu. İlanlara https://www.kariyer.net/is-ilanlari/?kw=hastane adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İŞKUR İLANLARI BAŞVURU SAYFASI

İŞKUR üzerinden yayımlanan yukarıdaki personel alımı ilanlarına başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. 

Öncelikle esube.iskur.gov.tr adresine gitmeniz gerekmektedir.

Bu adrese gittikten sonra İŞ ARAYAN kısmından şifreniz ve TC'nizle giriş yapın. Giriş yapamıyorsanız e Devlet girişi yazan kısımdan da giriş yapabilirsiniz. Bu kısımdan giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza  çıkacak.

Yukarıda gösterilen İLAN NO yazan kısımda, üstteki ilanların sağ üst tarafında yazan numarayı yazıp ARA butonuna tıklayın.

Bunu yaptıktan sonra ilanlar aşağıda sıralanacaktır. İlanlar sıralanınca ilanlara tıklayarak başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden başvuru yapamayanlar ise 170 numaralı telefon hattı üzerinden başvurunuzu yapabilecekler.

SAĞLIK BAKANLIĞI İLAN YAYIMLAYACAK: İŞÇİ ALIMI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç