İŞKUR 10 Bin 614 Personel Alımı Başladı: Güvenlik, Temizlik, Şoför ve Çağrı Merkezi Personeli Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR 10 Bin 614 Personel Alımı Başladı: Güvenlik, Temizlik, Şoför ve Çağrı Merkezi Personeli Alımı

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda 10 bin 614 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

Kamu 13 Mayıs 2022 16:54 8
İŞKUR 10 Bin 614 Personel Alımı Başladı: Güvenlik, Temizlik, Şoför ve Çağrı Merkezi Personeli Alımı

İŞKUR'dan birçok şehre güvenlik görevlisi, temizlik personeli, çağrı merkezi personeli ve şoför alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyurular yayımlandı. Özel sektör bünyesine yapılacak personel alımı için yayımlanan duyurulara baktığımızda alım sayısının 10 bini geçtiği görüldü. Farklı illere yapılan personel alımları için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Biz de bu yazımızda İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarının başvuru bilgilerine yer verdik.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda bu 4 pozisyon için toplamda 10 bin 614 personel alımı yapıldığı görülüyor. İşte o personel alımı ilanları:

2 BİN 943 ŞOFÖR ALIMI

İŞKUR üzerinden yapılan şoför alımları şu şekilde: Şoför-Yük Taşıma, Kamyon Şoförü, Tır-Çekici Şoförü, Şoför (Yolcu Taşıma), Servis Aracı Şoförü, Makam Şoförü, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Servis Şoförü (Okul), Şehir İçi Toplu Taşıma Otobüs Şoförü ve Taksi Şoförü

4 BİN 463 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR üzerinden özel kuruluşlar bünyesine okul şartı olmadan temizlik personeli alımları yapılıyor. Yayımlanan ilanlara baktığımızda temizlik görevlisi kadrosuna 3 bin 846 kişi alınacağı belirtilirken temizlik işlerinde çalıştırmak üzere beden işçisi alımı sayısının ise 617 olduğu görüldü. İşte İşkur'daki ilanların ekran görüntüsü:

1603 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alımı ilanlarına baktığımızda silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi ile koruma meslek elemanı alımı yapıldığı görüldü. İşte o ilanlar:

1605 ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ ALIMI

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ve çağrı merkezi elemanı kadrolarında çalıştırmak üzere yapılan personel alımları ise şu şekilde:

ADIM ADIM BAŞVURU ANLATIMI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir. 

esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açarak İŞKUR iş ilanları başvuru sayfasına gidin. Burada İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Eğer İŞKUR şifrenizi bilmiyorsanız E DEVLET girişi kısmından kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

İŞ İLANLARI yazan yere tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. 

Bu ekranda , resimde gösterdiğimiz MESLEK yazan yere, başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. İl İlçe ya da diğer kutucuklardan hehrangi birini doldurmanıza gerek yok. Sadece meslek adı yazarak arama yapabilirsiniz.

Daha sonra ilanlar aşağıda karşınıza çıkacak. Bu ilanların üzerine tıklayarak ilan detaylarına bakabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. İl İlçe bazında arama yapmak istiyorsanız eğer il ve ilçe seçimi, mezuniyet ile diğer kutucuklarda belirtilen seçenekleri işaretleyebilirsiniz.

Bu ilan hakkında aklınzıa takılan soruları aşağıdaki yorum kısmından sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yanjıtlamaya çalışacağız. 

KAMU İLANLARINDAN, İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ÜCRETSİZ İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Temizlik görevlisi alıyor sunuz ne güzel isim vardı köyde okulda çalışıyordu m 24 ay meselesi girdi isimdende oldum yazık degilmi bana eşim destek olmuyor 2 çocuğum vara 24 ay meselesi kaldırılsın lütfen
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş sınırı varmı ?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Meslek adini yazin diyor ilan no yazin demiyorki
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşkur yükle iş çok
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İskura gidip yapsak olurmu