İsim Değişikliğine Başvurdu: Kendi Adını Ghezzal, Karısının Adını Talisca Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İsim Değişikliğine Başvurdu: Kendi Adını Ghezzal, Karısının Adını Talisca Yapacak

Diyarbakır'da meydana gelen ve kısa sürede gündem olan olayda bir kişi, kendi adını Ghezzal, eşinin adını ise Talisca yapmak için başvuru yaptı.

Spor 29 Ağu 2022 14:08 2
İsim Değişikliğine Başvurdu: Kendi Adını Ghezzal, Karısının Adını Talisca Yapacak

Bu kadar Beşiktaş sevdalısı olmak da fazla sanki :)

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bir açıklama yapmış ve adını soyadını değiştirmek isteyenlerin başvurusunu almaya başladıklarını söylemişti. Bu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı değişikliği başvuruları, e-devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık'a kadar yapabilecek"

Bu açıklama snrası Diyarbakır'da yaşamakta olan ve Ankara'da Futsal 1'inci Lig tyakımlarındna Çankaya Belediyespor'da forma giymekte olan Veysi Çelik, Beşiktaş aşkını buraya da yansıttı. Edinilen bilgilere göre Çelik, adını Rachid Ghezzal olarak değiştirmek için başvuru yaptı. 

ÇOCUKLARININ ADLARI: KUARESMA AZAD

Sadece maçın oynanacağı günler Ankara'ya gelen, bunun dışında Diyarbakır'da yaşayan Çelik, erkek çocuğuna Kuaresma Azad , kızına ise Anne Marie adını verdi. 

Çelik, adı Kuaresma Azad olan oğlunun da adının Ricardo Kuaresma Azad olması için başvuru yaptı.

EŞİNİN ADINI DA TALİSCA OLARAK DEĞİŞTİRECEK

Veysi Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma'nın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyledi. Çocuğum olursa onun adını vereceğim diyerek kendisine söz verdiğini açıklayan Çelik, oğlu olunca adını ona verdiğini ve Kuaresma Azad olarak çocuğunun adını verdiğini söyledi. 

Kızının adını da ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie koyan Çelik, Cizreli Mehmet'le bu ismi daha çok sevdiğini söyledi. Çelik, şimdi kendi adını Rachid Ghezzal koyacağını, eşinin adını ise Anderson Talisca koyacağını söyledi.

Siz kendi adınızı ne olarak değiştirmek isterdiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yorumsuz.!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah eşine sabır versin