İş Görüşmesine Gelene 100 TL
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Görüşmesine Gelene 100 TL

Bir iş görüşmesine giden gencin yaptığı paylaşım, sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı.

Haberler 9 Haz 2022 11:37 0
İş Görüşmesine Gelene 100 TL

Kaldı mı böyle işverenler? 

İş arayan gençler her gün onlarca ilana internet üzerinden bakıyor ve ilanlara başvuru yapıyor. Başvuru sonrası nadiren de olsa adaylar iş görüşmesine çağrılıyor. Adaylar ise büyük bir heyecan ve istekle hazırlanarak uzak yakın demeden iş görüşmesine gidiyor.

İş görüşmelerinin birçoğundan adaylar hüsranla ayrılırken bazen de hayal ettiği, istediği iş ile karşılaşıyor ve çalışmaya başlıyor. 

İŞ GÖRÜŞMESİNE GELENE 100 LİRA

İş arayan bir gencin sosyal medya üzerinde paylaştığı görüntü ise büyük takdir topladı. Bir iş görüşmesine gittiğini söyleyen kişi, işyeri sahibinin iş görüşmesine gelenlere oldukça kibar davrandığını söyledi. İş görüşmesi bittikten sonra da kendisine bir zarf verdiğini söyledi. 

Zarfı dışarıda açan genç, zarfta yazan notu ve parayı paylaştı. "Bugün bir iş görüşmesine gittim. 15 dakika boyunca işverenin ne kadar kibar olduğunu düşünmüştüm. Çıkarken elime bir zarf verip bu da bizim size hediyemiz dendi. Ben tabi açıp bakmadım. Çıktıktan 5 dakika sonra zarfı açtım ve böyle bir şey ile karşılaştım. Bu nasıl bir inceliktr?" ifadeleri ile paylaşımını yapan bu kişi, zarfın içinde olanları da şu şekilde paylaştı:

Zarfta "İş görüşmesine gelen adaylarımızın iş başlangıçları henüz kesinleşmediğindne yük olmamak adına ulaşım giderlerini karşılamak isteriz. Bu gününüzü bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. Birlikte çalışmak dileğiyle." notunun olduğu görüldü.

Bu davranış , sosyal medya üzerinde büyük alkış topladı. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç