İŞ Bankası'ndan Yeni Müşterilere Özel Faizsiz 20.000 TL Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan Yeni Müşterilere Özel Faizsiz 20.000 TL Kredi Müjdesi!

İŞ Bankası, kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! Duyurulan son kampanyaya göre; yeni müşterilere özel 20.000 TL faizsiz kredi verilecek! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 18 Ara 2023 0
İŞ Bankası'ndan Yeni Müşterilere Özel Faizsiz 20.000 TL Kredi Müjdesi!

Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşın nakit para ihtiyaçları her geçen gün artarken bankalarda yeni yıl kredisi kampanyaları hızlandı.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası müşterilerini rahatlatacak yeni kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanyada faizsiz taksitli nakit avans verileceği açıklandı. İşte kampanyanın detayları...

CHP hisselerinin Hazine'ye devrinin yeniden gündeme gelmesiyle İş Bankası'nda  kayıp yüzde 2'yi aştı | Independent Türkçe

İŞ BANKASI FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan 01.12.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir. Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-6 (dahil) ay vade için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olacaktır. Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecektir. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmıştır.

Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.

krdedi.jpg

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin % 50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL ‘ ye kadar (5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir. 2-6 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 20.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

İŞ BANKASI TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler mutlaka başvurularını İş Bankası mobil şube uygulaması üzerinden yapacaklar. Kampanya sadece ilk kez İş Bankası müşterisi müşterisi olan kişileri kapsayacak. Bu kişiler mobil şube uygulaması üzerinden başvuru yapmaları durumunda 20 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı elde edecekler.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç