İş Bankası'ndan faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası'ndan faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi müjdesi

İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlara ve esnaflara faizsiz kredi verileceği bildirildi. 50 bin TL ve 20 bin TL faizsiz kredi detayları yazımızda.

Kredi 19 Nisan 2023 21:34 0
İş Bankası'ndan faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi müjdesi

İş Bankası'ndan vatandaşlara ve esnaflara faizsiz kredi.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ilk defa İş Bankası'nda hesap açacaklara faizsiz kredi verileceği açıklandı. Açıklamaya baktığımızda başvuruların başladığı ve cep telefonları üzerinden başvuruların alınacağına yer verildi. Biz de finans7 olarak bu yazımızda söz konusu faizsiz kredinin başvurusuna dair detay6larına yer verdik. Peki faizsiz kredi başvuru şartları nedir? Başvuru şartları nelerdir?

ESNAFLARA FAİZSİZ 50 BİN TL

Esnaflara faizsiz 50 bin TL verileceği açıklandı. Kredinin başvurusuna dair detaylar şu şekilde:

"Üstelik Hoş Geldin Kredisi kullanan müşterilerimize 1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşCep kanallarımızdan yapılabilecek 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi, 10 adet çek tahsilatı içeren Hoş Geldin paketi ücretsiz.

Esnaf ve KOBİ’lerimize %0 Faizli Hoş Geldin Kredisi nedir? 

Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimizin işleriyle ilgili nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bankamızın sunduğu kredidir. 

Hoş Geldin Kredisi ve Hoş Geldin paketi hangi tarihler arasında geçerlidir?

Kampanyaya başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Esnaf ve KOBİ’lerimiz %0 Faizli Hoş Geldin Kredisini ve Hoş Geldin paketini nasıl alır ? 

%0 Faizli Hoş Geldin Kredisi ve Hoş Geldin paketinden faydalanmak için tüm Şubelerimizden başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
Kredi vade aralığı nedir?

Asgari 3 ay, azami 6 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunulabilir.

Söz konusu kredinin 550 lira TL kullandırım ücreti ve 125 liralık kredi tahsis ücreti olduğu görülüyor. 6 ay vade ile verilecek kredinin aylık geri ödemesi 8 bin 333 TL olacak.

VATANDAŞLARA FAİZSİZ 20 BİN TL

İş Bankası yeni müşterilere özel 20 bin lira sıfır faizli nakit avans veriyor. 5 ay vadeli şekilde verilen kredide vatandaşlardan faiz alınmıyor. 20 bin TL olarak verilecek krednin geri ödemeleri aylık 4 bin lira olacak ve 5 ayın sonunda 20 bin TL geri ödenmiş olacak. Faizsiz nakit avansa başvuru yapmak için cep telefonunuza İş Bankası mobil uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç