İŞ Bankası'ndan Ev Alacaklara Müjde! Yeni Kredi Kampanyası Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan Ev Alacaklara Müjde! Yeni Kredi Kampanyası Açıklandı!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara, İŞ Bankası'ndan yeni kredi geldi! İşte 900.000 TL konut kredisini maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 27 Şubat 2024 0
İŞ Bankası'ndan Ev Alacaklara Müjde! Yeni Kredi Kampanyası Açıklandı!

Ev satın almak için kredi maliyetleri sürekli olarak araştırma konusu yapılıyor. Ev sahibi olmak için vatandaşların yüksek bir iştahı olsa da bu imkana sahip olabilenlerin sayısı tarihi dip seviyelere kadar geriledi. Kredili konut satışlarında da düşüşler yaşanırken konut kredisi maliyetleri büyük dikkat ile takip ediliyor. İnsanlar bütçelerine uygun bir konut kredisi kampanyası bulduklarında hayallerini süsleyen evleri satın almak için harekete geçiyorlar.

Gayrimenkul (Taşınmaz) Satış Vaadi Sözleşmesi

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Son dönemlerde konut kredisi kampanyaları arasında dikkat çeken banka İş Bankası olmaya başladı. İş Bankası müşterileri piyasa koşullarına göre çok iyi bir faiz oranı ile konut kredisi çekebiliyorlar. Bu da aranan konut finansmanı olarak değerlendirilebiliyor. Ancak herkesin bütçe imkanları farklı olduğu için kredi maliyetlerine de o gözle bakılıyor.

İş Bankası müşterileri 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekme imkanına sahipler. Esasında bu imkanı tüm bankalar veriyorlar. Konut kredileri en fazla 120 aya kadar vade ile verilebiliyor. Bu da 10 yıllık taksite müşterilerin kendilerini bağlamaları anlamına geliyor. Şu andaki piyasa koşullarına göre her ne kadar vade süresi uzadıkça faiz maliyeti artıyor olsa da kredi taksitlerinin düşebilmesi için en uzun vade konut kredisi için biçilmiş kaftan oluyor ve sıklıkla tercih ediliyorlar.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? - Emlakjet Haberleri

İş Bankası müşterileri aylık yüzde 2,95 oranında faiz ile konut kredisi çekme imkanına sahipler. Bu ilk bakışta yüksek bir maliyeti ifade ediyor olabilir. Ancak bugünün koşullarına göre bu orandan daha düşük bir oranda konut kredisi veren banka sayısı 1 veya 2 tane kaldı. İş Bankası'nın kampanyası da en düşük maliyetli konut kredilerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

900.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

is-bankasi-konut-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri 120 ay vadeli 900.000 TL konut kredisi çekmek istediklerinde yapılan maliyet hesaplamasına göre aylık 27.386 TL kredi taksiti ödüyorlar. Yapılacak geri ödemelerin toplamı ise 10 yılda 3,2 Milyon TL'yi buluyor. Bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 42 olarak açıklandı. 900.000 L konut kredisi için İş Bankası'nda toplam 30.156 TL tutarında masraf çıkıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç