İş Bankası'ndan emeklilere 7500 TL promosyon: İşte başvurusu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası'ndan emeklilere 7500 TL promosyon: İşte başvurusu 2024

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emeklilere 7500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. İşte promosyon ödemesi.

Emekli Haberleri 22 Ocak 2024 16:15 0
İş Bankası'ndan emeklilere 7500 TL promosyon: İşte başvurusu 2024

İş Bankası emeklilere 7500 TL promosyon ödemesi yapacak.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında emeklilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Peki İş Bankası emekli promosyonu ne kadar? İş Bankası emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapacak? Promosyon alabilmek için başvuru şartları nelerdir?

"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında 10 bin lira maaş alacak emeklilere 7500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

Promosyon kampanyasının diğer detayları ise şu şekilde:

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak veya e-devlet üzerinden emeklilik başvuru işlemleri esnasında İş Bankası’nı tercih edebiliyor.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Sizce 7500 TL promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Bilgi alış verişi ve tanışmak için > TIKLA TAKİP ET

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç