İŞ Bankası'ndan 500.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 500.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

Ev almak için kredi kullanmak isteyen vatandaşlara müjde İŞ Bankası'ndan geldi! İşte İŞ Bankası'nın 500.000 TL'lik konut kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 23 Ocak 2024 3
İŞ Bankası'ndan 500.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

Ev fiyatları özellikle büyük şehirlerde ciddi oranlarda arttı. Bankaların verdiği krediler, ev fiyatlarını karşılamakta yetersiz kalıyor. Üstelik faiz oranlarının da yüksek olması nedeniyle kredi çekmek zorlaşıyor. Bankalar, zaman zaman kampanyalar düzenleyerek düşük faizle kredi çekme fırsatı sunar.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? - Emlakjet Haberleri

Avantajlı kredi fırsatları sunan bankaların başında İş Bankası gelir. İş Bankası, 500 bin TL kredi için faiz oranını %2.87 seviyesine indirdi. Böylece kredi çekenler, geri ödemeleri kolay bir şekilde yapabilir.

500 BİN TL KREDİDE YÜZDE 2.87 FAİZ FIRSATI

İş Bankasından konut kredisi alanlar, kredi tutarını 500 bin TL olarak belirleyebilir. 500 bin TL kredi için 120 ay vade uygulanır. Aylık faiz oranı %2,87 şeklindedir. Aylık taksit tutarı 14.847,75 TL olarak belirtilir. Toplam geri ödeme tutarı 1.799.790 TL kadardır.

Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin kimlik belgesi ile banka şubelerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirmesi gerekir. İnternet şubesinden ya da mobil şube üzerinden de başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi mümkündür. Başvuru sırasında gelir durumunu gösteren belge talep edilir. Ayrıca tapu belgesi de banka yetkililerine teslim edilmelidir.

500 BİN TL KREDİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

500 bin TL kredi için başvuru şartları sağlanmalıdır. Başvuru sahibinin kredi notunun yüksek olması gerekli şartlar arasındadır. Aynı zamanda gelir durumunun da krediyi geri ödemek için uygun olması önemlidir. Kredi kullanmak isteyenler, gelir durumunu göz önünde bulundurarak başvuru yapmalıdır. Aksi takdirde kredinin geri ödenmemesi nedeniyle borca faiz işler. Ayrıca icra takibi ve haciz gibi durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ev satışı nasıl yapılır 2019! - Emlak Sayfası

Konut kredisi kullananlar, ödemeleri her ay düzenli olarak yapmalıdır. Gerekli durumlarda banka yetkilileri ile görüşerek esnek ödeme planları oluşturabilirsiniz. Bu sayede ödemelerinizi aksatmadan yapma şansınız olur. Kredi tutarı daha yüksek ya da düşük olacak şekilde belirlenebilir.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
1.20 konut kredisi faiz bekliyoruz Devletimizin büyüklünü 6.aydir söyleniyor
Ziyaretçi 6 Ay Önce
1.20 Konut kredisi faizi özel bankalar devletimizden büyükmü de devletimizden düşük kredi veriyor devlet versin ondan alalım tek
Ziyaretçi 6 Ay Önce
İlk evini alacaklara konut kredisi faiz oranları 1.20 faiz oranları ile devletimizin desteğini bekliyoruz