İŞ Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi Fırsatı Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi Fırsatı Başladı!

Kredi kullanarak araç satın almak isteyen vatandaşlara İŞ Bankası'ndan yeni kampanya geldi! İşte 400.000 TL'nin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 5 Mart 2024 0
İŞ Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi Fırsatı Başladı!

Türkiye'de otomobil sahibi olmanın maliyeti her geçen ay daha da fazla yükseliyor. Araç satın almak isteyenlerin bunu kolay kolay yapamayacakları net bir şekilde ortaya çıktı. İnsanların toplu paraları yoksa yeni bir otomobil satın almak için taşıt finansmanlarına ihtiyaçları oluyor. Bankalardan taşıt kredisi çekilerek otomobil satın alımları desteklenebiliyor. İş Bankası da son dönemlerde taşıt kredisi kampanyası ile dikkat çeken bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası'nın taşıt kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

İŞ BANKASI'NDAN AVANTAJLI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Bankalar müşterilere taşıt kredisi kullandırırken otomobil sahibi olmaları karşısında eksik bütçe sorunlarını aşmalarını sağlıyorlar. Bu krediler belirli maliyetler karşılığında kullandırılıyorlar. Bankaların taşıt kredisi maliyetleri ise her bankadan bankaya değişiklik gösterebiliyor. Son dönemlerde en çok talep gören taşıt kredisi kampanyasının altında ise İş Bankası'nın imzası bulunuyor.

Araba fiyatları düşüyor! En çok tercih edilen araba modeli

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere 48 aya kadar vadelerde taşıt kredisi imkanları sağlanıyor. Müşteriler bu taşıt kredisini aylık yüzde 3,85 oranında faiz ile çekebiliyorlar. Çoğu bankanın müşterilerden talep etmiş olduğu taşıt kredisi faizi bu faiz oranından yüksek olurken bu açıdan İş Bankası müşterileri avantajlı olabiliyorlar.

İş Bankası müşterileri taşıt kredisi kullanmak istediklerinde banka müşterilerden bir güvence talep ediyor. Bu güvence de müşterinin taşıt kredisi çekip satın alacağı otomobil üzerine rehin tesis işlemi ile veriliyor. Bu işlem ile otomobil üzerinde banka hak sahibi oluyor. Bankadan habersiz bir şekilde kredi borcu kapanmadan müşteri otomobili satamıyor. Bu güvence kredi borcu kapanana kadar devam ediyor. Borç kapandığında ise bankanın otomobil üzerinde herhangi bir hakkı kalmıyor.

400.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

tasit-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri taşıt kredisi çekmeleri durumunda hangi maliyetlerle karşılaşacakları örnek maliyet hesaplaması ile açıklandı. Buna göre 48 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi aylık 22.144 TL taksitle çekilebiliyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 1 Milyon 62 Bin TL oluyor. Müşteriler bu taşıt kredisi için 6.313 TL tutarında masraf ile karşılaşıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç