İŞ Bankası'ndan 280.000TL Araç Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 280.000TL Araç Kredisi İmkanı!

İŞ Bankası 2.el araçlar için kredi fırsatını duyurdu! İşte kredinin detayları ve başvuru şartları...

Taşıt 26 Ağu 2023 20:45 0
İŞ Bankası'ndan 280.000TL Araç Kredisi İmkanı!

Kamu bankalarının sunduğu düşük faizli taşıt kredilerine yönelen pek çok kişi, ekonomik nedenlerden dolayı büyük miktarlarda kredi alamıyor. Bu nedenle özel bankalar, daha yüksek kredi tutarlarıyla ilgilenen müşterilerin ilgisini çekiyor. İş Bankası'nın sağladığı taşıt kredisi avantajları da bu bağlamda önem taşıyor. İş Bankası'nın taşıt kredisi faiz oranları ve aylık taksit tutarları vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İkinci El Araçlar İçin 280 Bin TL Destek

Kamu bankalarının ardından akla gelen ilk özel bankalardan biri olan İş Bankası, müşterilere cazip ödeme koşullarıyla yüksek miktarlı krediler sunuyor. Bu krediler sayesinde hem kişilerin ihtiyaçları karşılanıyor hem de ödemeler kolaylaşıyor.

İş Bankası, 400 bin TL'ye kadar taşıt kredisi sağlarken vade süreleri 12 ile 48 ay arasında değişiyor. İş Bankası'nın sunmuş olduğu 280 bin TL taşıt kredisi için faiz oranı %3,49 ve 48 ay vadeyle aylık taksit tutarı 14.417,24 TL olarak belirlenmiştir.

Kredi faiz oranlarının arttığı bu dönemde, İş Bankası'nın uyguladığı faiz oranı birçok diğer bankaya göre daha avantajlı görünmektedir. Ancak belirtilen faiz oranı kişinin kredi geçmişi ve risk durumuna göre değişiklik gösterebilir. Daha fazla bilgi için İşCep uygulamasını indirebilir veya en yakın İş Bankası şubesine başvurabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç