İŞ Bankası'ndan 250.000 TL Yılbaşı Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 250.000 TL Yılbaşı Kredisi!

İŞ Bankası müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son krediye göre 250.000 TL kredi verilecek! İşte haberin detayları...

Kredi 13 Ara 2023 0
İŞ Bankası'ndan 250.000 TL Yılbaşı Kredisi!

Ekonomide yaşanan dalgalanma nedeniyle vatandaşların nakit para ihtiyaçları her geçen gün artmaya devam ederken nakde sıkışan kişilere yönelik olarak İş Bankası geleneksel yılbaşı ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

Her sene düzenleyerek artık geleneksel hale getirilen İş Bankası yılbaşı kredisi için bu sene kredi limiti 250 bin TL olarak belirlenirken başvuru ekranı da açıldı. İsteyen kişilere 3 aya kadar erteleme imkanı da sunulurken ertelemeli kredi kampanyasından yararlanan kişiler için ödemeler Mart ayında başlayacak.

İş Bankası'ndan 331 milyar TL destek - Dünya Gazetesi

İŞ BANKASI YILBAŞI KREDİSİ KAMPANYASI GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

is.jpg

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "Size özel faiz oranıyla Anında Yeni Yıl Kredisi İş Bankası’nda! 7/24 kredi çekebilmenize olanak tanıyan Anında Yeni Yıl Kredisi, nakde ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda." denilerek kredi özellikleri şu şekilde sıralandı:

Anında Yeni Yıl Kredisi, nakit ihtiyaçlarınızı bekletmeden kolayca karşılayabilmenizi sağlar.

Anında Yeni Yıl Kredisi, 250.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir.

Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

2017 yılına en kötü başlangıcı Türk Lirası yaptı - BBC News Türkçe

Şubeye gitmeden kredi çekmek artık çok kolay! İşCep veya İnternet Şubesinden Anında Yeni Yıl Kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılır.​

İş Bankası yılbaşı kredisi başvurusu tüm İş Bankası şubeleri üzerinden şahsen yapılabileceği gibi aynı zamanda İş Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de yapılabilecek. Kredi başvurusu onaylanan kişiler 250 bin TL'ye kadar 36 aya kadar vadeli kredi çekebilecekler.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç