İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İŞ Bankası, müşterilerine kredi imkanlarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 250.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte haberin detayları...

Kredi 25 Ara 2023 0
İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Nakit sorunu yaşayanlar soluğu bankalarda alıyorlar. Bankalardan ihtiyaç kredisi çekerek finansman sorunlarını çözmek isteyenler son günlerde bazı sorunlarla karşılaşmaya başladılar. Bu sorunların başında da yüksek kredi faizleri geliyor. Merkez Bankası faiz artırdıkça bankalar da kredi faizlerini yükseltiyorlar. Bu durumda da kullanılan ihtiyaç kredisinin faiz külfeti yükseliyor. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi kullanımında piyasanın en uygun faizlerini bulmak hayati öneme sahip.

İŞ BANKASI MÜŞTERİLERİNİ DESTEKLİYOR

Türkiye'nin en köklü bankalarından olan İş Bankası müşterilerine finansman desteği sunmaya devam ediyor. Bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanmaya karar verenler kazançlı çıkabiliyorlar. Bundan dolayı da İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi yüksek talep alan bankacılık ürünlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. İhtiyaç kredisi çekmek için İş Bankası'na başvuru yapanlar avantajlı koşullarda bu kredileri temin edebiliyorlar.

CHP hisselerinin Hazine'ye devrinin yeniden gündeme gelmesiyle İş Bankası'nda  kayıp yüzde 2'yi aştı | Independent Türkçe

İHTİYAÇ KREDİSİNDE LİMİT YÜKSELTTİLER

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının en net özelliği limit konusunda müşterilere sağlanan genişlik oluyor. Müşteriler düşük limitlerde ihtiyaç kredisi kullanmak zorunda değiller. Yüksek limitlerde de ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. İş Bankası 250.000 TL'ye kadar limit ihtiyaç kredilerini bankaya bile gitmeden müşterilerin hesaplarına aktarabiliyor. Daha yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin ise işlemlerini banka şubelerinden yapmaları gerekiyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

FAİZ ORANI MAKUL!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan faiz oranı da belli oldu. Buna göre müşteriler aylık yüzde 3,71 oranında kredi faizi ile bu bankadan ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu oran şu anda tüm bankaların ihtiyaç kredisi faizlerinin ortalaması alındığında düşük bir oran oluyor. Farklı bankalarda ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 5'i bile aşmış durumda. Bundan dolayı İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çeken müşteriler kazançlı çıkıyorlar.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi için örnek maliyet tablosu yayınlandı. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya her ay 27.925 TL kredi taksiti ödüyorlar. 1 yıl boyunca devam eden bu taksitler ile beraber müşteri bankaya 335.105 TL toplam ödeme yapmış oluyor. Bu hesaplama kredi taksitlerinin zamanında ödenmesi durumunda geçerli olacağı unutulmamalı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç