İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İŞ Bankası, müşterilerine kredi fırsatlarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 250.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 16 Ara 2023 0
İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’de vatandaşlar içerisinde nakit sıkışıklığı sıklıkla yaşanmaya başlanan finansal bir problem haline geldi. Bu finansal problemin aşılabilmesi ise mevcut ekonomik ortamda çok da kolay değil. Gelirleri ile giderlerini karşılamakta güçlük çeken veya farklı bir ihtiyaçlarını karşılamak için nakit erişimi sağlayamayan kişiler ek kaynaklara gereksinim duyuyorlar. Bu ek kaynaklar da bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile temin edilebiliyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI BELLİ OLDU

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyası için ortaya koyduğu koşullar netleşti. Buna göre müşterilere verilen ihtiyaç kredisinde uyulması gereken kurallar açıklandı. Bu kurallar çerçevesinde insanların finansmana ulaşmaları kolaylaşıyor.

İş Bankası'ndan 331 milyar TL destek - Dünya Gazetesi

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin ilk uymaları gereken kural vade süreleri oluyor ve bu kuralları da BDDK belirliyor. BDDK’nın belirlediği bu kurallara göre İş Bankası 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini en fazla 36 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerini en fazla 24 ay, 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerini en fazla 12 ay vadeli verebiliyor. Bu vade sürelerinde kesinlikle uzatma yapılamıyor.

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında limitlerde de değişiklik yapıldı. Bankaların bir kısmı halen daha en fazla 70.000 TL ihtiyaç kredisi veriyorlar. Bunun nedeni de kredi faizinde Merkez Bankası’nın hesaplamasına uymamak istemeleri oluyor. İş Bankası ise limiti 250.000 TL’ye kadar yükseltti. Hatta banka ile görüşme yapılması durumunda bu tutarın da üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün olabiliyor.

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi için uygulamış olduğu aylık faiz oranı bir süredir hiç değişmedi. Bankaların faiz ortalamalarının altında bir faiz ile ihtiyaç kredisi veren İş Bankası aylık yüzde 3,70 oranında faiz ile hesaplama yapıyor. Kamu bankalarının bile ihtiyaç kredisi aylık faiz oranlarının yüzde 3,95’ten başladığı dikkate alınırsa İş Bankası’nın faizi oldukça makul görülebiliyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU!

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında örnek maliyet hesaplaması açıklandı. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık kredi taksiti 27.904 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 334 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç