İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İŞ Bankası, kredi çekmek isteyen vatandaşlara; 200.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor! İşte 200.000 TL'lik kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 3 Şubat 2024 0
İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Ekonomide yaşanan belirsizliklerin faturası vatandaşlara çıkmaya devam ediyor. Yüksek enflasyon nedeniyle derin bir geçim sıkıntısı yaşanıyor. Bu da gelirler ile giderler arasında dengesizlik yaratıyor. Bütçeleri açık verenler ise ek kaynak arayışlarına giriyorlar. İşte tam da bu durumda olanlar için İş Bankası güzel bir haber verdi. İş Bankası müşterilere ihtiyaç kredisi kampanyası ile 200.000 TL vereceğini açıkladı.

Kral Lear Sınırlı devriye gezmek para Pizza bataklık Dikkatli ol

İŞ BANKASI YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyaları ile uzun bir süredir dikkatleri çekiyor. Yaşanan ekonomik sıkıntı süreçlerinde müşterilerin yanında olan İş Bankası kredi musluklarını hiç kapatmadı. Yine İş Bankası'ndan müşterilere nakit destek için yeni bir hamle geldi. İş Bankası müşterileri düşük faizli ihtiyaç kredisi ile finansman desteği alabiliyorlar.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere önemli imkanlar sağlanıyor. Müşteriler aylık yüzde 3,71 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı ile diğer bankaların faizleri karşılaştırıldığında avantaj bariz şekilde ortaya çıkıyor. Kamu bankaları bile ihtiyaç kredisi faizlerini yüzde 3,95'e yükselttikleri bir süreçte İş Bankası müşterileri, çok daha düşük bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

İş Bankası'nda sistem kesintisi: Banka 'sorun giderildi' açıklaması yaptı

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulanan azami vade süreleri BDDK'nın talimatlarına uygun bir şekilde belirleniyor. Bu çerçevece 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki krediler 24 aya kadar, 100.000 TL üzerindeki krediler 12 aya kadar vade ile veriliyor. Bu vade sürelerini daha uzatmanın herhangi bir imkanı bulunmuyor. Bundan dolayı müşterinin kredi skoru ne kadar olumlu olursa olsun bu alanda herhangi bir değişiklik yapılamıyor.

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi başvurularını da kolayca yapabiliyorlar. Bankanın tüm kanalları bu başvuruların yapılabilmesi için kullanılabiliyor. Mobil veya internet bankacılığı ile bu başvurular kolayca yapılıyor. ATM ile de başvurular yapılabilirken banka şubelerinden de bu hizmet verilebiliyor.

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekildiğinde aylık yüzde 3,71 oranında kredi faizi ile karşılaşılıyor. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler 22.340 TL taksit ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 268 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç