İŞ Bankası'ndan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

İŞ Bankası kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! Duyurulan son kampanyaya göre; 150.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 19 Ara 2023 0
İŞ Bankası'ndan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

İhtiyaç kredisi kullanımı son dönemlerde ciddi bir artış kaydetti. İnsanlar ekonomik olumsuzluklar karşısından son çare olarak ihtiyaç kredisi ipine sarılıyorlar. İhtiyaç kredisi çekerek bütçelerindeki açıkları kapatan veya acil olarak yapmaları gereken harcamaları yapanlar bankalara borçlanıyorlar. Bu borçlanmanın hangi şartlarda olduğunun ise önemi çok büyük oluyor. Yüksek bir maliyetle ihtiyaç kredisi çekmek finansal bir felaket ile sonuçlanabiliyor.

İş Bankası 3 milyar TL'ye kadar hisse alabilir - Dünya Gazetesi

DÜŞÜK FAİZ ALGISI DEĞİŞTİ!

İhtiyaç kredisinde düşük faiz algısında da çok büyük değişimler meydana geldi. Merkez Bankasının faiz politikası ile beraber bankalar da kredi faizlerini yükselttiler. Merkez Bankası faiz indirimleri yaparken aynı bankalar kredi faizlerini düşürmüyordular. Ancak bu sistem bankaların ihtiyaç kredisi faizlerini yükseltmelerini getirdi. Bundan dolayı da ucuz ihtiyaç kredisi yok. onun yerine bankacılık piyasasının ortalamasının altında bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veren bankalar var. Bu faizler piyasa ortalamasının altındaysa düşük faiz olarak değerlendirilmeye başlandılar. Esasında bu faizler de çok yüksek olabiliyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası tarafından müşterilere sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasında banka küçük bir faiz değişimi yaptı. Kayda değer bir değişim olarak görülemeyecek bu faiz kararı ile beraber İş Bankası yüzde 3,70 ile ihtiyaç kredisi verirken yüzde 3,71 ile ihtiyaç kredisi vermeye başladı. İş Bankası'nın bu küçük faiz değişimi toplam kredi maliyetinde çok küçük bir artışa neden oldu. Ancak bankacılık piyasasının ortalamasına göre halen daha İş Bankası avantajlı faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor.

CHP hisselerinin Hazine'ye devrinin yeniden gündeme gelmesiyle İş Bankası'nda  kayıp yüzde 2'yi aştı | Independent Türkçe

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çekecek iseler azami vade sürelerine ilişkin katı kurallar ile karşılaşıyorlar. 100.000 TL üzeri limitlerde çekilecek olan ihtiyaç kredilerine de bundan dolayı en fazla 12 ay vade yapılabiliyor.

150.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası müşterileri 12 ay vadeli 150.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde bankaya her ay 16.755 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu çekilen kredinin toplam maliyeti ise 201 Bin TL'yi buluyor. Vade süresinin kısa olmasından dolayı faiz maliyeti çok fazla olmuyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç