İş Bankası'ndan 1.40 faizli 50 bin TL kredi: Başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası'ndan 1.40 faizli 50 bin TL kredi: Başvurusu başladı

İş Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 50 bin liraya kadar 1.4 faiz oranı ile kredi kullandırılacağına yer verildi.

Tarım 20 Ağu 2023 21:16 0
İş Bankası'ndan 1.40 faizli 50 bin TL kredi: Başvurusu başladı

Çiftçilere oldukça uygun faizli kredi: Başvurusu başladı.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve çiftçilere özel anında tarım kredisi başvurusunun İş Bankası'nda başladığına yer verildi. Başlayan başvuruda 50 bin liraya kadar 12 ay vade ile ihtiyaç kredisinin kullandırılacağına yer verildi.

50 bin liraya kadar verilecek söz konusu kredide geri ödemeler farklı aylarda yapılabilecek. 1, 3, 6 ve 9 ayda geri ödemeler yapılabilecek. İş Bankası'ndan konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Çiftçilere özel Anında Tarım Kredisi İş Bankası'nda !

Bankamızda ticari kredi limitiniz olsun ya da olmasın, İşCep veya İnternet Şubesi'nden 50.000 TL'ye ve 12 ay vadeye kadar taksit ödemeli Anında Tarım Kredisi'ne başvurabilirsiniz. Başvurunuz anında değerlendirilir ve onaylandığı anda vadesiz ticari hesabınıza yatan paranızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

Anında Tarım Kredisi’nin Özellikleri Nelerdir?

Maksimum kredi tutarı 50.000 TL, maksimum vade 12 aydır.
Geri ödemeleri 1 ay, 3 ay, 6 ay veya 9 ayda bir olarak belirlenebilir.
Başvurunuz saniyeler içinde değerlendirilir, onaylanması durumunda kredi tutarı o an vadesiz ticari hesabınıza aktarılır.
İş Bankası, yapılan başvuruyu değerlendirerek, bu değerlendirme sonucunda olumlu ya da olumsuz yanıt verme hakkına sahiptir"

KREDİ HESAPLAMASI

Kredi çekecek vatandaşların yapacağı geri ödemeler şu şekilde:

50 bin TL çekmek isteyen vatandaşlar, 12 ay vade ile 1.40 faizle bu krediden faydalanabilecek. 12 ayda aylık geri ödeme 4 bin 676 TL olarak açıklanırken toplam geri ödemelerin ise 56 bin 110 TL olacağı bildirildi.

25 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaşlara 1.4 faiz oranı ile kullandırılan bu kredide 12 ayda geri ödeme 2 ibn 338 TL olacak. 25 bin lira için geri ödeme 28 bin 55 TL olacak.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Başvurular İş Bankası mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapacak kişilerin mobilde şu adımları takip etmesi gerekmektedir: 

İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Tarım Kredisi veya Başvurular > Krediler > Anında Tarım Kredisi

İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Ticari Kredi veya Başvuru ve Ürünler > Anında Ticari Kredi

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç