İş Bankası'ndan 10-15 Bin TL'ye İhtiyacı Olanlara Peşin Faizli Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası'ndan 10-15 Bin TL'ye İhtiyacı Olanlara Peşin Faizli Kredi

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 10 ve 15 bin TL kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 2 Haz 2022 20:37 0
İş Bankası'ndan 10-15 Bin TL'ye İhtiyacı Olanlara Peşin Faizli Kredi

İş Bankası açıkladı: Yüzde 0 peşin faizli ihtiyaç kredisi.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve 15 bin TL'ye ihtiyacı olan vatandaşlara kredi desteği için başvuruların başladığına yer verildi. Faizsiz olarak duyurulan söz konusu kredinin faizinin peşin ödeneceğine yer verildi. 10 bin TL için 10 ay vade seçeneğinin masada olduğu açıklanırken 15 bin TL için 12 aylık vade seçeneğinin masada olduğu açıklandı.

"Aylık ödemesi %0 faizli olan peşin faiz ödemeli kampanyamıza İş Bankası şubeleri aracılığıyla başvurulabilecek olup örnek ödeme tablolarına aşağıda yer verilmiştir." ifadeleri ile yayınlanan söz konusu kredi açıklamasında kredinin hesaplamasına da yer verildi. 

KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kredinin hesaplaması hakkında İşl Bankası "Standart ve peşin faiz ödemeli plan karşılaştırması örnek hesaplama tablosunda yer almaktadır. Hesaplama 10.000TL 10 ay vade ve 15.000TL 12ay vade için örnek amaçlı iletilmiştir. Farklı vade ve tutar seçenekleri ile başvuru için şubeniz ile görüşebilirsiniz." ifadelerini kullandı ve kredinin geri ödeme detaylarını şu şekilde duyurdu:

Söz konusu kredinin detayları şu şekilde açıklandı:

"Peşin faiz ödemeli kredi seçeneği tercih edilerek kredi kullanıldığında, peşin faiz tutarı kredi bedelinin içinden düşülecektir. Peşin faiz ödemeli kredi sadece İş Bankası şubeleri aracılığıyla kullandırılabilecek olup kredi kullanıldığı gün geçerli olan faiz oranları üzerinden kredi kullanılabilecektir."

Hesaplamanın nasıl yapıldığı konusunda "Aylık taksit tutarı, ilk taksit tarihi bir sonraki ay olacak şekilde örnek olarak hesaplanmıştır." şeklinde duyuruldu. 

Kredinin diğer detayları ise şu şekilde açıklandı. 

"Yıllık Maliyet Oranı (Efektif Yıllık Faiz Oranı) kredi taksitlerinin toplamı, peşin faiz ve tahsis ücreti üzerinden örnek olarak hesaplanmış olup sigorta primi dahil değildir. Tahsis ücreti kredi tutarının %0,5’i olup BSMV dahil ücret gösterilmektedir.

Kredi bağlantılı hayat sigortası prim tutarı 35 yaş bir müşteri için hesaplanmıştır.
 
Örnek hesaplamada belirtilen baz faiz oranı Bankamızca müşteri özelinde uygulanan en düşük fiyat olup, müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Hesaplamalar bilgilendirme amaçlı olup; Bankanın faiz oranını değiştirme hakkı saklıdır."

FİNANS7.COM  |ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç