İŞ Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjde İŞ Bankası'ndan geldi! İşte 100.000 TL'lik kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 12 Şubat 2024 0
İŞ Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Bankaların ihtiyaç kredisi faizleri dönem dönem değişen kredi politikalarına göre belirleniyor. Bu kredi politikalarını hem bankanın kendi mevcut yapısı hem de ülkedeki ekonomi iklimi belirliyor. Son günlerde ihtiyaç kredisi faizlerinde bankaların değişikliklere gittikleri gözlemleniyor. Son değişiklik haberi ise İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası ihtiyaç kredisi faizi yüzde kaç oldu?

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

İŞ BANKASI'NDAN YENİ FAİZ KARARI!

İş Bankası müşterileri düne kadar aylık yüzde 3,71 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyordular. Ancak bugün İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizinde değişiklik yapıldı. Müşteriler artık yüzde 4,15 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Bu da ihtiyaç kredisi faizinde yüzde 0,44 oranında artırım anlamına geliyor. İş Bankası müşterileri artık ihtiyaç kredisi çekerken daha fazla faiz maliyeti ile karşılaşıyorlar.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ

İş bankası müşterilerine çeşitli gereksinimleri için nakit destekleri vermeye devam ediyor. Bu nakit destekleri belirli koşullar çerçevesinde müşterilere sunuluyor ve bunun da bir maliyeti oluyor. Müşteriler 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bunun da bazı sınırlamaları bulunuyor.

İşsizlere maaş gibi ödeme! Başvuranın çalışmadan hesabına yatıyor,  işsizlerin cebi boş kalmayacak

Müşteriler eğer 50.000 TL'ye kadar limitlerde ihtiyaç kredisi çekmek isterlerse o zaman 36 ay vade imkanından yararlanabiliyorlar. Ancak kredi tutarı 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman en fazla 24 ay vade ile bu kredi çekilebilir. Müşteriler 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi talep ederlerse o zaman da azami vade süresi 12 aya kadar olabiliyor. Bu vade sınırlamalarının İş Bankası ile bir alakası bulunmuyor. BDDK'nın talimatları gereği tüm bankalar bu azami vade süresi kurallarına eksiksiz bir şekilde uyarak ihtiyaç kredisi verebilirler.

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi başvurularını kolay bir şekilde yapabilirler. Özellikle internet üzerinden bu başvuruyu yapmak oldukça basit. Bunun yanında mobil bankacılık, telefon bankacılığı hatta ATM'ler üzerinden bile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

is-bankasi-kredi.jpg

İş Bankası'ndan 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 7.528 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 180 Bin TL'yi buluyor. Kullanılacak bu kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 89 olarak açıklandı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç