İŞ Bankası Kredi Faizinde İndirim Yaptı! İşte 100.000 TL Kredinin Detayları!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası Kredi Faizinde İndirim Yaptı! İşte 100.000 TL Kredinin Detayları!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için, İŞ Bankası faizlerde indirime gitti! İşte 100.000 TL kredinin detayları...

Kredi 25 Mayıs 2024 0
İŞ Bankası Kredi Faizinde İndirim Yaptı! İşte 100.000 TL Kredinin Detayları!

Türkiye’de kredi maliyetlerinin yüksekliği hemen hemen herkesin ana şikayet konusu haline geldi. Daha önce makul maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekilebilirken artık bu maliyetler oldukça yükseldi. Uygun faizle ihtiyaç kredisi veren az sayıda banka ise ihtiyaç kredisi başvurularında talep patlaması ile karşılaşıyorlar. Son olarak İş Bankası’ndan yeni bir ihtiyaç kredisi adımı geldi. İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında maliyetler ne kadar düştü?

İŞ BANKASI AÇIKLADI!

İş Bankası Türkiye’de köklü bir banka olarak milyonlarca müşteriye hizmet sunuyor. Çok büyük bir müşteri potansiyelinin finansal ihtiyaçlarına cevap veren İş Bankası’nın kredi kampanyaları da çok yakından takip ediliyor. Yapılan son değişiklikler ile beraber İş Bankası en uygun faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer almaya başladı.

İş Bankası kısa bir süre öncesine kadar aylık yüzde 4,75 oranında faiz ile müşterilere ihtiyaç kredisi veriyordu. Ancak banka yeni bir değerlendirme yaparak İhtiyaç kredisi faizine indirim uyguladı. Yapılan indirim ile beraber ihtiyaç kredisi faizi yüzde 4,25’e düştü. Müşteriler artık bu yeni faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekmeye başladılar.

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisine uygulamış olduğu faiz oranı kredi piyasasında dengeleri değiştirdi. Kamu bankalarında uygun faizli ihtiyaç kredisi bulmak mümkün değil. Özel bankaların çoğu da yüksek maliyetlerle ihtiyaç kredisi veriyorlar. İş Bankası gibi az sayıda bankadan ihtiyaç kredisi çekenler dönemsel olarak avantajlı bir işlem yapmış oluyorlar.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

is-bankasi-ihtiyca-kredisi.jpg

İhtiyaç kredisi çekmek için İş Bankası'nı tercih edecek olanlar için maliyet hesaplama tablosu açıklandı. Buna göre ihtiyaç kredisi maliyeti aylık yüzde 4,25 oranında faiz ile hesaplanıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda bankanın yapılan hesaplamaya göre aylık 7.621 TL kredi taksit ödemesi istediği bildirildi. Bu kullanılan 100.000 TL ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 2 yıllık vade süresi için 182.818 TL olarak açıklandı. 100.000 TL ihtiyaç kredisi için 2 yıllık sürede İş Bankası'na ana para haricinde toplamda 82.918 TL faiz ve masraf ödemesi gerçekleştiriliyor. Kredi taksitleri gecikmeye düşmezse bu maliyete herhangi bir ekleme yapılmıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç