İş Bankası KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel ve Memur Alımı: Başvuru Başladı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel ve Memur Alımı: Başvuru Başladı 2022

İş Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve KPSS şartı olmadan çok sayıda personel alınacağına yer verildi.

İş Bankası KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel ve Memur Alımı: Başvuru Başladı 2022

İş Bankası en az lise mezunlarından personel ve memur alımı yapıyor.

Türkiye İş Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıalcağına yer verildi. Biz de bu yazımızda söz konusu personel alımına dair başvuru bilgilerine ve başvuru bilgilerine yer verdik.

KADROLAR BELLİ OLDU

İş Bankası kariyer sayfası üzerinden yayınlanan personel alımında kadrolar şu şekilde:

Müfettiş Yardımcısı

Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi veya yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşların denetiminde görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Sistem Uzmanı Alımı

Veri yönetimi, bulut bilişim, DevOps, iletişim ve ağ yönetimi, veritabanı uzmanı gibi tüm teknoloji alanlarında Uzman olarak İstanbul’da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Bilgi Sistemleri İç Kontrol Uzmanı
Bilgi sistemleri kontrolleri üzerine teknoloji alanında Uzman olarak İstanbul’da görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Siber Güvenlik Uzmanı
Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avı, sızma testleri ve zafiyet tespiti gibi alanlarda Siber Güvenlik Uzmanı olarak İstanbul'da görev yapacak, yeni mezun ya da 1-5 yıl arası deneyimli ekip arkadaşları arıyoruz.

Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı
Bankanın maruz kaldığı finansal ve finansal olmayan risklerin ölçülmesi, izlenmesi ve düzenli olarak raporlanması çalışmalarında görevlendirilmek üzere risk yönetimi alanında İstanbul'da çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

İletişim ve Organizasyonel Strateji Uzman Yardımcısı
Bankanın iletişim ve organizasyonel strateji çalışmalarında görevlendirilmek üzere Genel Müdürlük bölümlerinde çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Pazarlama, Satış ve Ürün Yönetimi Uzman Yardımcısı
Pazarlama, satış ve ürün yönetimi süreçlerinde görevlendirilmek üzere Genel Müdürlük bölümlerinde çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Krediler ve Proje Finansmanı Uzman Yardımcısı
Kredi ve proje finansman süreçlerinde görevlendirilmek üzere Genel Müdürlük bölümlerinde çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Ekonomi, Finans ve Hazine Uzman Yardımcısı
Ekonomi, finans ve hazine alanlarında görevlendirilmek üzere Genel Müdürlük bölümlerinde çalışacak ekip arkadaşlarız arıyoruz.

Anadolu Memur Alımı
Şubelerimizde temel bankacılık hizmetlerini yerine getirmek üzere memur olarak görevlendirilecek ekip arkadaşları arıyoruz. Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Giresun, Hatay, Mersin, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Muğla, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Van, Karaman, Şırnak, Kilis, Osmaniye, Düzce, Erzurum

Şoför Alımı
Erzincan, İskenderun/Hatay, İstanbul, İzmir ve Mersin'de bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde veya Şubelerinde görevlendirilmek üzere şoför olarak görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz. Erzincan, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2023 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2022 Aralık ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Hizmet Yükümlülüğü
Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Adli Sicil
Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Katılım
Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

BAŞVURU

Personel alımına başvurular "https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi" adresi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak için İş Bankası insan kaynakları kariyer sayfasına gidebilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç