İş Bankası emekli promosyonu güncellendi Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası emekli promosyonu güncellendi Nisan 2024

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli promosyon ödemesinin güncellendiğine yer verildi. İşte yeni promosyon.

Emekli Haberleri 28 Mart 2024 3
İş Bankası emekli promosyonu güncellendi Nisan 2024

İş Bankası emekli promosyon miktarını güncelledi.

Özel bankalardan art arda açıklamalar gelmeye başladı. Kamu bankaları için alınan promosyon açıklamasından sonra özel bankalar açıklama yaparken promosyon miktarları dikkatleri çekiyor. Türkiye Finans ile Akbank tarafından yapılan açıklamalardan sonra bir açıklama da İş Bankası'ndan geldi.

Türkiye İş Bankası resmi internet sayfasından yapılan açıklamada emeklilere ödenecek banka promosyonuna yer verildi. Peki promosyon ne kadar?

"Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyor, 12.000 TL' ye varan nakit promosyon kazanıyor. Siz de emekli maaşınızı İşCep'ten kolayca İş Bankası'na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında emeklilere 12 bin TL promosyon verileceği bildirilirken Ek Maximum Kartlarının aidatsız şekilde kullanılacağına yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON MİKTARI

Maaşlara göre emeklilere ödenecek promosyon miktarı şu şekilde verildi:

10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar    5.000 TL

10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar    8.000 TL

15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar    10.000 TL

20.000 TL ve daha fazla olanlar    12.000 TL

Sizce promosyon ödemesi yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon ödemesinin detayları şu şekilde:

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Promosyon ödemesine başvurular bankaya yapılacak. Promosyon sözleşmesi devam eden emekliler de yeni rakamdan faydalanmak için bankaya giderek başvurusunu yapabilecek. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 27 Gün Önce
Promosyon miktarı az daha fazla olmalıydı. Kamu bankalarla aynı miktar olmuş daha fazla olmasını beklerdim.
Ziyaretçi 30 Gün Önce
İş bankası için yeterli değil
Ziyaretçi 30 Gün Önce
Çalışanlara 30 bin 40 bin verilirken neden emekliye 12 bin