İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası Sona Eriyor 2022 Son Dakika
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası Sona Eriyor 2022 Son Dakika

Son dakika haberi: İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli promosyon ödemesinin sona geldiğine yer verildi.

Emekli Haberleri 28 Ekim 2022 15:45 0
İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası Sona Eriyor 2022 Son Dakika

Son dakika: İş Bankası emekli banka promosyonu kampanyası sona eriyor.

Türkiye İş Bankası resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada emeklilere yönelik başlatılan banka promosyonunun kampanyasının sona erdiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda banka promosyonunun detaylarına ve ödemenin nasıl , ne kadar yapıldığına yer verdik. 

"Emekli Promosyon Ödemeleri & SGK Emeklilerine Ayrıcalıklar" başlığı ile Türkiye İş Bankası resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada emeklilere 7 ibn 500 lira nakit promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Açıklamada, "Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emekliler 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor! Üstelik emekli tanıdığını getiren İş Bankası müşterilerine, 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan!​" ifadelerine yer verildi. 

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM

İş Bankası resmi sayfasında başvuruların 31 Ekim tarihine kadar yapılması gerektiğine yer verildi. "SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor" ifadeleri ile verilen açıklamada, "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." denildi.

Bankaya başvuru yapacaklara 7 bin 500 liralık promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesinin yanı sıra arkadaşını bankaya getiren emeklilere 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. 

Promosyon tutarları şu şekilde:

Maaş Aralığı  Promosyon Tutarı

0 - 1.499 TL    5.000 TL

1.500 - 2.499 TL    6.250 TL

2.500 TL ve üzeri    7.500 TL

MAAŞI NASIL TAŞIRIM?

Promosyondan faydalanmak isteyenlerin 31 Ekim'e kadar müracaatını yapması gerekmektedir. 

ZAM GELEBİLİR

Geçen gün SGK'dan bir açıklama yapıldı ve promosyona zam yapıldığına yer verildi. 31 Ekim'den sonra promosyona zam gelmesi bekleniyor. Zam gelince haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç