İş Bankası, Banka Memuru Alımı Başvurusu Başladı Eylül 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası, Banka Memuru Alımı Başvurusu Başladı Eylül 2022

Türkiye İş Bankası personel alımı başvurusu başladı. Banka memuru olarak alınacak adaylarda aranan şartlar yazımızda.

İş İlanları 18 Eylül 2022 18:32 0
İş Bankası, Banka Memuru Alımı Başvurusu Başladı Eylül 2022

İş Bankası personel alımı ilanı yayınlandı.

Türkiye İş Bankası personel alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilanda Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlnan yeni duyuruda personel alımına başvuruların 26 Ekim 2022 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. Biz de bu yazımızda söz konusu personel alımının başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik.

Yayınlanan duyuruda iş tanımı şu ifadelerle verildi: İç denetim süreçlerini yerine getiren Müfettiş Yardımcısı pozisyonundaki çalışma arkadaşlarımız, Bankamız Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, bilgi sistemleri ile teknolojilerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının denetiminde görevlendirilir. Tüm Kurul üyeleri, bankacılık süreçlerinde bilgi sahibi olacak şekilde yetiştirilir. Gerekli sertifikasyonları sağlayan ve bilgi teknolojileri alanında yetkinliklerini gösteren Kurul üyelerimiz arasından Bilgi Teknolojileri Müfettişleri atanır. Müfettiş Yardımcıları da dâhil olmak üzere kurul üyelerinin ikamet yeri İstanbul'dur.

BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ve detayları tabloda yer alan bölümlerinden en geç 10.01.2023 itibarıyla mezun olmak. Tablo için TIKLAYIN

13.11.2022 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (13 Kasım 1992 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve açıklama penceresinde yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.

Belirtilen niteliklere sahip yabancı dil sertifikası ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesinin 28 Kasım 2022 tarihine kadar resimli özgeçmişinle birlikte [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2023 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2022 Aralık ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların "https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/mufettis-yardimcisi-2022MY2" adresinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç