İŞ Bankası 50.000TL İhtiyaç Kredisini Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası 50.000TL İhtiyaç Kredisini Duyurdu!

İŞ Bankası, yeni 50.000TL kredi kampanyasını duyurdu! İşte kredinin başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 21 Ağu 2023 09:11 0
İŞ Bankası 50.000TL İhtiyaç Kredisini Duyurdu!

İş Bankası tarafından sunulan ticari kredi sayesinde vatandaşlar büyük bir nakit derdinden kurtulabiliyor. İş Bankası'nın sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular belirtildiği gibi saniyeler içerisinde değerlendiriliyor.

İş Bankası'nın sunduğu bu fırsat ticari kredi olarak vatandaşlara sunulmuş durumda. Resmi olarak duyurulan bu kredi kampanyasından tüm esnaf ve gerçek kişi tacir müşterileri yararlanabilecek. Vatandaşlar nereden başvuru yapıldığını ve kredinin diğer özelliklerini merak etmeye başladı.

Anında Verilecek

İş Bankası üzerinde ticari kredi limitiniz olsun ya da olmasın, İşCep veya İnternet Şubesi’nden 50.000 TL’ye ve 6 ay vadeye kadar Anında Ticari Kredi’ye başvurabilirsiniz. Başvurunuz saniyeler içinde değerlendirilir ve onaylandığı anda vadesiz ticari hesabınıza yatan paranızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bankanın sunduğu bu fırsat ile birlikte nakde ihtiyacı olan esnaflar büyük rahatlama sağlayacak. Son günlerce birçok kişinin bu nakit ihtiyacı nedeniyle sıkıştığı görülürken, İş Bankası'nın kampanyası ilaç niteliğinde olacak. 50 bin TL, 6 ay vadeyle sunulurken faiz oranı ise yüzde 2,67 olarak belirlenmiş durumda. Kişiler 9 bin TL ödemeyle taksitlerini ödeyebilecek. Üstelik ilk taksit ödemesi de 45 gün sonra yapılabilecek.

Kredinin Özellikleri

Maksimum kredi tutarı 50.000 TL ile sınırlıdır.

Anında Ticari Kredi’ye esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerimiz başvurabilir. İş Bankası, yapılan başvuruyu değerlendirerek, bu değerlendirme sonucunda olumlu ya da olumsuz yanıt verme hakkına sahiptir. (Kredi talebiniz 50.000 TL üzerinde ise ya da Gerçek kişi tacir/esnaf değilseniz kredi talepleriniz için şubelerimize bekleriz.)

Şubeye gitmenize gerek kalmaz.

Maksimum 6 ay vadeli ve aylık eşit taksit ödemeli olarak kullanabilirsiniz.

Başvurunuz saniyeler içinde değerlendirilir, onaylanması durumunda kredi tutarı o an vadesiz ticari hesabınıza aktarılır.

Telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazıp adrese giderek İşCep’i yükleyebilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç