İŞ Bankası 2024 Yılı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası 2024 Yılı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Bankalar yeni yılda promosyon kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! İş Bankası da 2024 yılı emekli promosyon kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın detayları...

Emekli Haberleri 31 Ocak 2024 1
İŞ Bankası 2024 Yılı Emekli Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Türkiye’de emekliler yaşadıkları geçim sıkıntısını bankalardan aldıkları maaş promosyonları ile bir nebze olsun hafifletebilme imkanı buluyorlar. Çalışmayan emeklilerin bir yan gelire sahip olmaları oldukça zor. Bunun için emekli maaş promosyonları çoğu emekli için bir yan gelir anlamına geliyor. Bankadan bankaya değişen tarifelerle yapılan emekli maaş promosyonu ödemeleri bundan dolayı emekliler için büyük bir öneme sahipler.

Memur emeklileri 22 yılda TL gibi eridi: Emekli maaşları 2002'den 2024'e 17  bin TL

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

Emeklilere bankaların verdikleri emekli maaş promosyonlarına ilişkin kampanyalar aylık olarak güncelleniyorlar. Her ayın başlangıcında bankalar o ay uygulayacakları emekli maaş promosyonu tarifesini yeniliyorlar. İş Bankası da müşteri potansiyeli en yüksek bankalardan birisi olarak emeklilere emekli maaş promosyonu imkanı sunuyor. Şubat ayında İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde uygulayacağı yeni tarife açıklandı.

Zamlı emekli maaşları ve maaş farkları ne zaman yatacak? (4A-4B tahsis  numarasına göre emekli maaşı ödeme günleri) - Son Dakika Ekonomi Haberleri  | NTV Haber

ŞUBAT 2024 TARİFESİ AÇIKLANDI!

Emekli müşterilere Şubat ayının sonuna kadar İş Bankası tarafından yapılacak olan promosyon ödemeleri şu şekilde açıklandı:

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,
Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5,250 TL,
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

Emekli zammı ne kadar olacak? - Dünya Gazetesi

ÖDEMELER NASIL ALINACAK?

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyenler hangi işlemleri yapacaklarını merak ediyorlar. Bu kapsamda emekli müşteriler önce SGK’dan almış oldukları emekli maaşlarını İş Bankası’na taşımaları gerekiyor. Ardından banka ile müşteri arasında bir promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmede emekliler bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar. İş Bankası da bu söze karşılık emekli müşterinin bankaya yatan ilk emekli maaşının ardından maaşının tutarının karşılığı olan promosyon ödemesini tek seferde nakit olarak ödüyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Kapitalist bankalar emekli oldni dahi sömürme peşindeler