İş Bankası 2022 Yılı Personel Memur Alımı İlanları Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası 2022 Yılı Personel Memur Alımı İlanları Başvurusu Başladı

İş Bankası, farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını kamuoyuna duyurdu. İnternet üzerinden başvurusu alınan ilanın detayları yazımızda.

Bankalar 26 Mart 2022 17:13 0
İş Bankası 2022 Yılı Personel Memur Alımı İlanları Başvurusu Başladı

İş Bankası farklı kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı.


Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Tam zamanlı olarak farklı pozisyonlara yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden alınıyor. Aşağıdaki kadrolara yapılan alımlarda şartları taşıyan adayların İş Bankası İnsan Kaynakları Sistemi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.


ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU DUYURUSU


  • Müfettiş Yardımcısı

Müfettiş Yardımcısı pozisyonundaki çalışma arkadaşlarımız; Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi veya yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşların denetiminde rol oynarlar.


  • İnşaat-Makine-Elektrik Mühendisi

İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi Bölümü’nde İstanbul lokasyonunda ”Elektrik ve Makine Mühendisi”, İstanbul ve Ankara lokasyonlarında "İnşaat Mühendisi" olarak görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.


  • MasterClass Dijital Gelişim Programı- Bilgi Teknolojileri

İş Bankası MasterClass Dijital Gelişim Programı; online eğitimler, Bilgi Teknolojileri alanında heyecan verici online projelerle iş hayatına hazırlanacağın, İş Bankası'nı yakından tanıyacağın ve iş ağını oluşturmaya başlayacağın, tercihine göre 20 ya da 30 iş günü süreli online gelişim programıdır.


  • MasterClass Dijital Gelişim Programı- Genel Müdürlük

İş Bankası MasterClass Dijital Gelişim Programı; online eğitimler, Genel Müdürlük Bölümlerinde heyecan verici online projelerle iş hayatına hazırlanacağın, İş Bankası'nı yakından tanıyacağın ve iş ağını oluşturmaya başlayacağın, tercihine göre 20 ya da 30 iş günü süreli online gelişim programıdır.


  • Siber Güvenlik Uzmanı

Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avı, sızma testleri ve zafiyet tespiti gibi alanlarda Siber Güvenlik Uzmanı olarak İstanbul'da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.


  • Sistem Uzmanı Alımı

Veri yönetimi, bulut bilişim, DevOps, iletişim ve ağ yönetimi, siber güvenlik, veritabanı uzmanı ve bilgi teknolojileri iç kontrolü gibi tüm teknoloji alanlarında Uzman olarak İstanbul’da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.


  • Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı

Bankanın maruz kaldığı finansal ve finansal olmayan risklerin ölçülmesi, izlenmesi ve düzenli olarak raporlanması çalışmalarında görevlendirilmek üzere risk yönetimi alanında İstanbul'da çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.


  • Uzman Yardımcısı Alımı

Pazarlama, satış, ürün yönetimi, dijital bankacılık, inovasyon, ekonomi, finans, hazine, krediler, proje finansmanı, insan kaynakları, iletişim, kurumsal ve organizasyonel strateji alanları ile kurumsal ve özel bankacılık şubelerinde Uzman Yardımcısı (Management Trainee) olarak İstanbul’da görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.


BAŞVURU


İlana başvurular https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi adresi üzerinden alınıyor. İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç