İrlanda'da Kuryelik Yapan Marmara Hukuk Mezunu: Türkiye'de 15 Bin TL Maaş Verseler Dönmem
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İrlanda'da Kuryelik Yapan Marmara Hukuk Mezunu: Türkiye'de 15 Bin TL Maaş Verseler Dönmem

İrlanda'da kuryelik yapan Marmara Hukuk Mezunu Tuğçe, Türkiye'de 15 bin lira maaş verilmesi durumunda bile dönmeyeceğini söyledi.

Finans Magazin 13 Nisan 2022 17:27 0
İrlanda'da Kuryelik Yapan Marmara Hukuk Mezunu: Türkiye'de 15 Bin TL Maaş Verseler Dönmem

Hukuk mezunu Türk genç, Dublin'de kuryecilik yaparak geçimini sağlıyor: Türkiye'de 15 bin lira maaş verseler gelmem.


Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan 28 yaşındaki Tuğçe isimli genç bir kadının sosyal medya üzerindeki videosu kısa sürede geniş yer buldu. Sosyal medya üzerinde çokça paylaşılan ve beğenilen , viral olan videoda Hukuk Mezunu kadın, Dublin'de kuryecilik yaptığını ve ülkeye geri dönmeyi istemediğini söyledi.


28 yaşında olduğu öğrenilen ve Marmara Hukuk mezunu olan Tuğçe, Yasin Çayır isimli kişinin Youtube kanalında yayınlanan video ile gündem oldu. Söz konusu videoda Tuğçe, Delivero ile İrlanda'nın başkenti olan Dublin' de kuryelik yaptığını söyledi. Muhabir, Türkiye'de 15 bin lira maaş verseler ülkeye geri döner misiniz sorusuna ise şaşırtıcı bir cevap verdi. 1,5 senedir Dublin'de yaşadığını söyleyen Tuğçe, Türkiye'ye gitmediğini söyledi.


Muhabirin “15 bin TL maaş ile Türkiye’de avukatlık yapar mısın?” şeklindeki sorusuna genç kadın şu şekilde yanıt verdi: “Yok gitmem. Delivero ile devam ederim yine de gitmem. Buradaki yaşantıya alıştım, daha rahat ve iyi hissettiriyor. Kendime vakit kalıyor. Bir de İngilizceyi hâlâ oturttuğumu düşünmüyorum. O yüzden gitmem." dedi.


"AVUKAT ARKADAŞLARIM GELİP NASIL DÖNERCİ OLURUZ DİYE SORUYOR"


Tuğçe açıklamasının devamında, "Hâlâ avukat arkadaşlarım ‘Gelip nasıl dönerci olabiliriz’ diye yazıyorlar. Tüm Sivaslılara selam gönderiyorum." ifadelerini kullandı.


Siz gidip yurt dışında kuryelik yapar mısınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


İsviçre 'ye ayda 62 bin lira maaşla personel alınıyor. Detaylar için TIKLAYIN


ABD'ye 123 bin lira maaşla personel alımı detayları için TIKLAYIN


Almanya'ya işçi alımı yapılıyor. Başvuru bilgileri için TIKLAYIN



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç